Product

Ανατριχιαστικές ιστορίες: Ο συγγραφέας φάντασμα

Product

Ανατριχιαστικές ιστορίες: Το στοιχειωμένο πιάνο

Ανατριχιαστικές ιστορίες: Το καταραμένο σκιάχτρο

Κωδικός:
149239
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Διάφορα ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που συμβαίνουν στη φάρμα των Ντέιβις μοιάζει να οφείλονται σ’ ένα σκιάχτρο. Ο Ντέιβιντ δεν μπορεί εύκολα να το πιστέψει και αποφασίζει να λύσει ο ίδιος το μυστήριο. Όσο όμως εξερευνά την υπόθεση τόσο περισσότερο εύχεται να είχε κρατήσει το στόμα του κλειστό. Αυτό, άλλωστε, μοιάζει να θέλει και το σκιάχτρο.

Οι "ανατριχιαστικές ιστορίες" είναι πρωτότυπες ιστορίες με συναρπαστική πλοκή και πολλές ανατροπές που διαβάζονται... μονορούφι. Αν σας αρέσουν οι "Ανατριχίλες", θα λατρέψετε τις "Ανατριχιαστικές ιστορίες".

5,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Διάφορα ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που συμβαίνουν στη φάρμα των Ντέιβις μοιάζει να οφείλονται σ’ ένα σκιάχτρο. Ο Ντέιβιντ δεν μπορεί εύκολα να το πιστέψει και αποφασίζει να λύσει ο ίδιος το μυστήριο. Όσο όμως εξερευνά την υπόθεση τόσο περισσότερο εύχεται να είχε κρατήσει το στόμα του κλειστό. Αυτό, άλλωστε, μοιάζει να θέλει και το σκιάχτρο. Οι "ανατριχιαστικές ιστορίες" είναι πρωτότυπες ιστορίες με συναρπαστική πλοκή και πολλές ανατροπές που διαβάζονται... μονορούφι. Αν σας αρέσουν οι "Ανατριχίλες", θα λατρέψετε τις "Ανατριχιαστικές ιστορίες".
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-04-4009-3
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-04-4009-3
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο