Product

Ανάφη: στο δρόμο των Αργοναυτών

Product

Ανάφλεξη στιγμών

Αναφιώτικα

Κωδικός:
132823
Manufacturer: 
Description: 

Μια γυναίκα με πολυκύμαντο βίο έκανε πατρίδα της την Ελλάδα. Ζει ανάμεσά μας ως καλλιτέχνης, συγγραφέας και ζωγράφος. Με τη δυνατή, έμπειρη υπερρεαλιστική γραφή της αλλά και το πάθος της για την Ελλάδα διακρίνει ένα μυθιστόρημα που προκρίνει την τέχνη της ζωής αντί για τους κανόνες της ευπρέπειας. Οι ήρωες άνθρωποι κατεξοχήν ερωτικοί ενώ το σεμνό τοπίο που τους περιβάλλει είναι λουσμένο σ' ένα θεϊκό και καλλιτεχνικό φως.

17,12 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια γυναίκα με πολυκύμαντο βίο έκανε πατρίδα της την Ελλάδα. Ζει ανάμεσά μας ως καλλιτέχνης, συγγραφέας και ζωγράφος. Με τη δυνατή, έμπειρη υπερρεαλιστική γραφή της αλλά και το πάθος της για την Ελλάδα διακρίνει ένα μυθιστόρημα που προκρίνει την τέχνη της ζωής αντί για τους κανόνες της ευπρέπειας. Οι ήρωες άνθρωποι κατεξοχήν ερωτικοί ενώ το σεμνό τοπίο που τους περιβάλλει είναι λουσμένο σ' ένα θεϊκό και καλλιτεχνικό φως. Η συγγραφέας μοιράζεται μαζί μας την οπτική ενός κόσμου καλλιτεχνών για την πιο χαρακτηριστική γωνιά της Αθήνας, τα Αναφιώτικα, λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού. Ένα μυθιστόρημα υπαρξιακό όσο και ερωτικό πλαισιωμένο με τα πιο φωτεινά χρώματα από τους ίδιους τους πίνακες της συγγραφέως.
Subtitle: 
Στα πόδια της Ακρόπολης ο άνεμος δεν κάνει σκιά
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8252-77-6
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ιλόνα φoν Λέντεμπουρ - Γιαγκέουο, γνωστή και με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ιλόνα ντε λα Λούνα, γεννήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Όλη τη ζωή της έγραφε ποίηση και πρόζα σε τέσσερις γλώσσες, με αυτό το ψευδώνυμο, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική. Έχει πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις στην Πολωνία, τη Σουηδία, τη Γαλλία και την Ελλάδα. Έχει ιδρύσει στη Λακωνία, μόνιμο τόπο διαμονής της, τον οργανισμό "Ζωή και Περιβάλλον" με σκοπό τη διάσωση τής φυσικής και πνευματικής ομορφιάς.

Subtitle: 
Στα πόδια της Ακρόπολης ο άνεμος δεν κάνει σκιά
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8252-77-6
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο