Product

Ανεξερεύνητη Ζάκυνθος

Product

Ανεξερεύνητη Θεσσαλία και Βόρεια Στερεά

Ανεξερεύνητη Ήπειρος

Κωδικός:
118430
Description: 

Ανακαλύψτε την Ήπειρο που γνωρίζουν οι ντόπιοι. Απολαύστε το καλύτερο που έχει να σας προσφέρει η πιο όμορφη και λιγότερο γνωστή γωνιά της Ελλάδας. Ο Στέφανος Ψημένος έζησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια στην Ήπειρο και έγραψε την "Ανεξερεύνητη Ήπειρο", έναν πακτωλό πληροφοριών που σας οδηγούν στο καλύτερο.
Επιλέξτε τον μόνο ταξιδιωτικό οδηγό που σας προσφέρει:
-Τεκμηριωμένη άποψη για τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε και τα μέρη που θα 'ταν καλύτερα να αποφύγετε.
-Προτάσεις διαδρομών σε βουνά και δάση που κανένας άλλος δεν έχει περιγράψει μέχρι σήμερα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ανακαλύψτε την Ήπειρο που γνωρίζουν οι ντόπιοι. Απολαύστε το καλύτερο που έχει να σας προσφέρει η πιο όμορφη και λιγότερο γνωστή γωνιά της Ελλάδας. Ο Στέφανος Ψημένος έζησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια στην Ήπειρο και έγραψε την "Ανεξερεύνητη Ήπειρο", έναν πακτωλό πληροφοριών που σας οδηγούν στο καλύτερο. Επιλέξτε τον μόνο ταξιδιωτικό οδηγό που σας προσφέρει: -Τεκμηριωμένη άποψη για τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε και τα μέρη που θα 'ταν καλύτερα να αποφύγετε. -Προτάσεις διαδρομών σε βουνά και δάση που κανένας άλλος δεν έχει περιγράψει μέχρι σήμερα. -Ιστορικά στοιχεία, περιγραφές αρχαιολογικών χώρων και μνημείων με απολαυστική και κατανοητή γλώσσα. -Τα καλύτερα μέρη για να μείνετε και να φάτε, για όλα τα βαλάντια.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8189-43-8
Book pages: 
916
Book Dimensions: 
22χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Στέφανος Ψημένος γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Τελείωσε το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο στου Παπάγου. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών).
Το γράψιμο τον κέρδισε από την πρώτη στιγμή, και από αυτό κέρδισε τα πρώτα του "σοβαρά" χρήματα, εργαζόμενος ως κειμενογράφος σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρίες την περίοδο 1986-1994. Το 1994 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Τεγόπουλο την εκδοτική εταιρεία Road, και από τότε ταξιδεύει με τη μοτοσυκλέτα του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας "αλιεύοντας" τους θησαυρούς και τις ομορφιές της, δημιουργώντας τους ταξιδιωτικούς οδηγούς και τους χάρτες της Road. Είναι παντρεμένος με τη Λέττα Τασούλα και έχει δύο παιδιά.

(φωτογραφία: Charlie Makkos/Lifo)

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8189-43-8
Book pages: 
916
Book Dimensions: 
22χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο