Product

Ανθολόγιο

Product

Ανθολόγιο αισθητικής

Ανθολόγιο Αγίας Γραφής και εκκλησιαστικής υμνογραφίας

Κωδικός:
108559
Description: 

Στις σελίδες του βιβλίου δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα στον αναγνώστη και μελετητή να προσεγγίσει δημιουργικά-βιωματικά και να εγκολπωθεί τα έξοχα, πανανθρώπινα και αιώνια μηνύματα του χριστιανισμού, μέσα από τους ανθολογημένους θησαυρούς της Αγίας Γραφής (Παλαιάς και Καινής Διαθήκης), ως και της κατανυκτικής ποιητικότητας της Εκκλησιαστικής Υμνογραφίας.
Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, τα παρεμβαλλόμενα Σχόλια-Παρατηρήσεις κεντρίζουν για δημιουργικούς προβληματισμούς και κατατοπίζουν πολύ πάνω στο θεωρητικό-πρακτικό οικοδόμημα της χριστιανοσύνης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις σελίδες του βιβλίου δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα στον αναγνώστη και μελετητή να προσεγγίσει δημιουργικά-βιωματικά και να εγκολπωθεί τα έξοχα, πανανθρώπινα και αιώνια μηνύματα του χριστιανισμού, μέσα από τους ανθολογημένους θησαυρούς της Αγίας Γραφής (Παλαιάς και Καινής Διαθήκης), ως και της κατανυκτικής ποιητικότητας της Εκκλησιαστικής Υμνογραφίας. Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, τα παρεμβαλλόμενα Σχόλια-Παρατηρήσεις κεντρίζουν για δημιουργικούς προβληματισμούς και κατατοπίζουν πολύ πάνω στο θεωρητικό-πρακτικό οικοδόμημα της χριστιανοσύνης.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-205-486-7
Book pages: 
696
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-205-486-7
Book pages: 
696
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο