Product

Ανοιξιάτικες δημιουργίες

Product

Ανοιξιάτικη ιστορία

Ανοιξιάτικες και πασχαλινές δημιουργίες

Κωδικός:
186320
Description: 

Αγγελιοφόροι της Άνοιξης και του Πάσχα

- Οι κήποι γεµίζουν πολύχρωµα λουλούδια, µέλισσες και πεταλούδες ζουζουνίζουν χαρούµενα, πασχαλινοί λαγοί ετοιµάζουν τα δώρα του Πάσχα. Όλα αυτά φτιαγµένα από χαρτόνι και µοντέρνες λεπτοµέρειες φέρνουν στο σπίτι τη χαρά της Άνοιξης.
- Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες βήµα-βήµα ή να αφήσετε ελεύθερη τη δηµιουργική σας φαντασία να εµπλουτίσει τις κατασκευές σύµφωνα µε τη διάθεσή σας.
- Το πατρόν σε φυσικό µέγεθος και οι αναλυτικές οδηγίες κάνουν τις κατασκευές παιχνίδι για τα παιδιά κι απόλαυση για τους µεγάλους.

13,71 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αγγελιοφόροι της Άνοιξης και του Πάσχα - Οι κήποι γεµίζουν πολύχρωµα λουλούδια, µέλισσες και πεταλούδες ζουζουνίζουν χαρούµενα, πασχαλινοί λαγοί ετοιµάζουν τα δώρα του Πάσχα. Όλα αυτά φτιαγµένα από χαρτόνι και µοντέρνες λεπτοµέρειες φέρνουν στο σπίτι τη χαρά της Άνοιξης. - Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες βήµα-βήµα ή να αφήσετε ελεύθερη τη δηµιουργική σας φαντασία να εµπλουτίσει τις κατασκευές σύµφωνα µε τη διάθεσή σας. - Το πατρόν σε φυσικό µέγεθος και οι αναλυτικές οδηγίες κάνουν τις κατασκευές παιχνίδι για τα παιδιά κι απόλαυση για τους µεγάλους.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9503-08-Χ
Book pages: 
44
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9503-08-Χ
Book pages: 
44
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο