Product

Ανοιξιάτικο δίλημμα

Product

Ανοιξιάτικοι χείμαρροι

Ανοιξιάτικοι έρωτες και άλλα διηγήματα

Κωδικός:
42662
Description: 

Με τον τίτλο "Ανοιξιάτικοι έρωτες και άλλα διηγήματα", ο Καμίλο Χοσέ Θέλα μας προσφέρει την πιο πρωτότυπη, γοητευτική και λαμπερή συλλογή διηγημάτων του καιρού μας.

Αυτές οι επινοήσεις του, τα ευρήματά του, οι αλληγορίες του, οι συμβολισμοί του, οι παραβολές του είναι σελίδες αμίμητες του κορυφαίου συγγραφέα.

Με το ολότελα προσωπικό στιλ του μας προσφέρει ένα πρωτότυπο όραμα όπου το χρώμα των περιγραφών του, η αδρή απεικόνιση των ηρώων του και η όλη γοητευτική σύλληψη του έργου θα οδηγήσουν τον αναγνώστη σε μονοπάτια και δρόμους ολότελα καινούργιους.

12,46 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με τον τίτλο "Ανοιξιάτικοι έρωτες και άλλα διηγήματα", ο Καμίλο Χοσέ Θέλα μας προσφέρει την πιο πρωτότυπη, γοητευτική και λαμπερή συλλογή διηγημάτων του καιρού μας. Αυτές οι επινοήσεις του, τα ευρήματά του, οι αλληγορίες του, οι συμβολισμοί του, οι παραβολές του είναι σελίδες αμίμητες του κορυφαίου συγγραφέα. Με το ολότελα προσωπικό στιλ του μας προσφέρει ένα πρωτότυπο όραμα όπου το χρώμα των περιγραφών του, η αδρή απεικόνιση των ηρώων του και η όλη γοητευτική σύλληψη του έργου θα οδηγήσουν τον αναγνώστη σε μονοπάτια και δρόμους ολότελα καινούργιους.
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-208-203-8
Book pages: 
318
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Καμίλο Χοσέ Θέλα γεννήθηκε στην Ίρια Φλάβια, μικρό χωριό της επαρχίας Λα Κορούνια στην Ισπανία, το 1916, από πατέρα Ισπανό και μητέρα Αγγλίδα. Εκλέχθηκε ακαδημαϊκός της Ρεάλ Ακαντέμια και έζησε στη Μαγιόρκα, όπου διηύθυνε το περιοδικό "Παπέλες ντε Σον Αρμάντανς" ("Τα έγγραφα του Σον Αρμάντανς"). Το μυθιστόρημά του "Η οικογένεια του Πασκουάλ Ντουάρτε", που κυκλοφόρησε το 1942, τον τοποθέτησε στους μεγάλους συγγραφείς της ισπανικής λογοτεχνίας. Ακολούθησε το "Αναπαυτήριο", "Η κυψέλη", "Παιχνίδι των εφευρέσεων", "Η κυρία Κάλντγουελ μιλά με το παιδί της", "Ο κύκλος των αργιών", "Οι παλιοί φίλοι", "Τέσσερις μορφές του 98" κ.ά. Το 1989 τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Πέθανε στην Ισπανία το 2002.

Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-208-203-8
Book pages: 
318
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο