Product

Αντίο Βερολίνο

Product

Αντίο Γκέηλ

Αντίο Βερολίνο

Κωδικός:
197939
Description: 

Με φόντο τη δεκαετία του ’30, το Αντίο Βερολίνο ξαναζωντανεύει τη λάμψη και τον βούρκο, την υπερβολή και την καταπίεση της βερολινέζικης κοινωνίας. Ο Ίσεργουντ σκιαγραφεί ανθρώπινες ζωές που απειλούνται από την άνοδο του ναζισμού: μια πλούσια εβραία κληρονόμο, τη Νατάλια Λαντάουερ, ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, τον Πίτερ και τον Ότο, και ένα χαμένο παιδί της αγγλικής καλής κοινωνίας, την έξοχα παρακμιακή Σάλι Μπόουλς.
Στο βιβλίο βασίστηκε η θρυλική κινηματογραφική ταινία Καμπαρέ (1972), η οποία απέσπασε συνολικά οκτώ βραβεία Όσκαρ με πρωταγωνίστρια ως Σάλι Μπόουλς τη Λάιζα Μινέλι.

11,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με φόντο τη δεκαετία του ’30, το Αντίο Βερολίνο ξαναζωντανεύει τη λάμψη και τον βούρκο, την υπερβολή και την καταπίεση της βερολινέζικης κοινωνίας. Ο Ίσεργουντ σκιαγραφεί ανθρώπινες ζωές που απειλούνται από την άνοδο του ναζισμού: μια πλούσια εβραία κληρονόμο, τη Νατάλια Λαντάουερ, ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, τον Πίτερ και τον Ότο, και ένα χαμένο παιδί της αγγλικής καλής κοινωνίας, την έξοχα παρακμιακή Σάλι Μπόουλς. Στο βιβλίο βασίστηκε η θρυλική κινηματογραφική ταινία Καμπαρέ (1972), η οποία απέσπασε συνολικά οκτώ βραβεία Όσκαρ με πρωταγωνίστρια ως Σάλι Μπόουλς τη Λάιζα Μινέλι.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-566-677-4
Book pages: 
328
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-566-677-4
Book pages: 
328
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο