Product

Αντιοχικός

Product

Αντιπαγκοσμιοποίηση

Αντίοχος Ευαγγελάτος

Κωδικός:
91331
Manufacturer: 
Description: 

Ο κ. Γιώργος Ραυτόπουλος είναι ένας από τους τελευταίους Επτανήσιους λόγιους, που συντηρούν την παράδοση με τρόπο δημιουργικό.
Ασχολήθηκε με τη δράση και το έργο του πατέρα μου μεθοδικά και πολύπλευρα.
Προλογίζοντας και εκ μέρους της αδελφής μου, της μεσοφώνου Δάφνης Ευαγγελάτου - Γαζουλέα, την έκδοση αυτή, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ και εγώ με όσα τόσο γλαφυρά αναπτύσσει ο συγγραφέας, θα σταθώ επιγραμματικά στον χαρακτήρα του πατέρα μας.

27,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο κ. Γιώργος Ραυτόπουλος είναι ένας από τους τελευταίους Επτανήσιους λόγιους, που συντηρούν την παράδοση με τρόπο δημιουργικό. Ασχολήθηκε με τη δράση και το έργο του πατέρα μου μεθοδικά και πολύπλευρα. Προλογίζοντας και εκ μέρους της αδελφής μου, της μεσοφώνου Δάφνης Ευαγγελάτου - Γαζουλέα, την έκδοση αυτή, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ και εγώ με όσα τόσο γλαφυρά αναπτύσσει ο συγγραφέας, θα σταθώ επιγραμματικά στον χαρακτήρα του πατέρα μας. Υπήρξε ένας έξοχος άνθρωπος, σεμνός, γοητευτικός, ζεστός, αισθαντικός, ευπατρίδης καλλιτέχνης ως το μεδούλι του. Δίκαιος ως το άκρο. Στοργικός πατέρας, ερωτευμένος σύζυγος. Και βέβαια, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για τον Αντίοχο, χωρίς να μιλήσει για την Ξένη, τη μητέρα μας, την υπέροχη αυτή γυναίκα, τον στυλοβάτη της οικογένειας. Η Δάφνη κι εγώ τους είμαστε αιώνια ευγνώμονες. Σπύρος Α. Ευαγγελάτος
Subtitle: 
1903-1981: Από τη ζωή και το έργο του
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-326-105-Χ
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
31χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
1903-1981: Από τη ζωή και το έργο του
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-326-105-Χ
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
31χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο