Product

Αντιστοιχίες: Λουλούδια από την ελληνική τέχνη

Product

Αντιστρέφοντας τη γήρανση με φυσικό τρόπο

Αντιστρές

Κωδικός:
140315
Manufacturer: 
Description: 

Αισθάνεσθε άγχος; Πίεση; Κενό;
Δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις;
Φοβάστε πως έχετε χάσει την επαφή σας με τα πράγματα που σας ευχαριστούν;

Τώρα έχετε έναν μικρό, πολύτιμο σύμμαχο. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, η Καρολίνα Παπούλια Ομπολένσκυ, μετρ στον ανερχόμενο χώρο του life and career coaching, μοιράζεται μαζί σας περισσότερες από 250 συμβουλές για άμεση αποσυμπίεση.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αισθάνεσθε άγχος; Πίεση; Κενό; Δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις; Φοβάστε πως έχετε χάσει την επαφή σας με τα πράγματα που σας ευχαριστούν; Τώρα έχετε έναν μικρό, πολύτιμο σύμμαχο. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, η Καρολίνα Παπούλια Ομπολένσκυ, μετρ στον ανερχόμενο χώρο του life and career coaching, μοιράζεται μαζί σας περισσότερες από 250 συμβουλές για άμεση αποσυμπίεση.
Subtitle: 
250 συμβουλές για άμεση αποσυμπίεση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7952-60-Χ
Book pages: 
280
Book Dimensions: 
14χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Καρολίνα Παπούλια - Ομπολένσκυ δεν έμεινε πουθενά πάνω από πέντε χρόνια. Από μικρή έμαθε να μετακομίζει, να κάνει νέους φίλους και να παρακολουθεί διαφορετικά εκπαιδευτικά συστήματα. Αυτό ποτέ δεν το αντιμετώπισε με άγχος· αντίθετα, το είδε σαν μια νέα, υπέροχη ευκαιρία. Σήμερα ζει στο Παρίσι με τον σύζυγο της και τα δύο παιδιά τους. Αφού ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της και εργάστηκε στον δημόσιο για ιδιωτικό τομέα για μία δεκαπενταετία, σήμερα είναι πτυχιούχος Ιife and career coach. Με αυτή την ιδιότητα υποστηρίζει τόσο άτομα όσο και εταιρείες στην επίτευξη των στόχων τους.

Subtitle: 
250 συμβουλές για άμεση αποσυμπίεση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7952-60-Χ
Book pages: 
280
Book Dimensions: 
14χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο