Product

Αντισυμβατική σκέψη

Product

Αντισφαίριση

Αντισυνταγματικές διατάξεις του συντάγματος

Κωδικός:
113797
Manufacturer: 
Description: 

Τελευταίως ετέθη υπό της κυβερνήσεως θέμα αναθεωρήσεως το συντάγματος. Προτείνονται δε διάφορα θέματα αναθεωρήσεως χωρίς να θίγονται τα σπουδαία κεφάλαια περί της οικονομικής ελευθερίας και της πραγματικής ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Εν τούτοις τα θέματα ταύτα είναι τα αφορώντα και ταλαιπωρούντα την ελληνικήν κοινωνίαν και γενικώτερον την χώρα μας. [...]
Η δικαιοσύνη των ευρωπαϊκών χωρών κείται μακράν της πολιτικής. Εάν και η Ελλάς θεσπίσει την πραγματικήν ταύτην ανεξαρτησίαν, τότε και μόνον τότε θα δικαιούται να ισχυρισθή ότι υπάρχει πραγματική Δημοκρατία εις αυτήν την χώραν.

5,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τελευταίως ετέθη υπό της κυβερνήσεως θέμα αναθεωρήσεως το συντάγματος. Προτείνονται δε διάφορα θέματα αναθεωρήσεως χωρίς να θίγονται τα σπουδαία κεφάλαια περί της οικονομικής ελευθερίας και της πραγματικής ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Εν τούτοις τα θέματα ταύτα είναι τα αφορώντα και ταλαιπωρούντα την ελληνικήν κοινωνίαν και γενικώτερον την χώρα μας. [...] Η δικαιοσύνη των ευρωπαϊκών χωρών κείται μακράν της πολιτικής. Εάν και η Ελλάς θεσπίσει την πραγματικήν ταύτην ανεξαρτησίαν, τότε και μόνον τότε θα δικαιούται να ισχυρισθή ότι υπάρχει πραγματική Δημοκρατία εις αυτήν την χώραν. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-454-004-1
Book pages: 
52
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-454-004-1
Book pages: 
52
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο