Product

Απαγωγή στην κατασκήνωση

Product

Απαισιοδοξία

Απάθεια

Κωδικός:
181560
Description: 

Η απάθεια - αντίσταση στα πάθη - κερδίζεται στο πεδίο της μάχης. Υπέροχη τούτη η αντίσταση, γεμάτη μεγαλείο. Δεν είναι ωραιότερο θέαμα σε τούτο τον κόσμο, από αγωνιστές που αμύνονται ηρωικά ενάντια στον εχθρό που ζητά να επιβάλει την τυραννία του στο χώρο της ψυχής.

Της μακριάς απάθειας σκοπός και στόχος και τέρμα και αποκορύφωμα, είναι η θέωση. Η πανάγια και ουράνια και "υπέρ φύσιν" κατάσταση του αναγεννημένου ανθρώπου. Η επανάκτηση της πρώτης ηθικής ομορφιάς. Η μεταμόρφωση του έσω ανθρώπου. Η χριστοβίωση σ' ένα τέλειο βαθμό.

5,37 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η απάθεια - αντίσταση στα πάθη - κερδίζεται στο πεδίο της μάχης. Υπέροχη τούτη η αντίσταση, γεμάτη μεγαλείο. Δεν είναι ωραιότερο θέαμα σε τούτο τον κόσμο, από αγωνιστές που αμύνονται ηρωικά ενάντια στον εχθρό που ζητά να επιβάλει την τυραννία του στο χώρο της ψυχής. Της μακριάς απάθειας σκοπός και στόχος και τέρμα και αποκορύφωμα, είναι η θέωση. Η πανάγια και ουράνια και "υπέρ φύσιν" κατάσταση του αναγεννημένου ανθρώπου. Η επανάκτηση της πρώτης ηθικής ομορφιάς. Η μεταμόρφωση του έσω ανθρώπου. Η χριστοβίωση σ' ένα τέλειο βαθμό.
Subtitle: 
Νηπτική θεωρία και πράξη
Publications Date: 
2005
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Νηπτική θεωρία και πράξη
Publications Date: 
2005
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο