Product

Απίστευτα ζώα

Product

Απίστευτα κι όμως... γραλιστινά!

Απίστευτα ζώα του κόσμου

Κωδικός:
87636
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στο εντυπωσιακό αυτό βιβλίο πραγματοποιούμε ένα ταξίδι στον άγνωστο κόσμο των ζώων, των πουλιών και των ερπετών, των ψαριών και των εντόμων. Αποτελεί ένα παράξενο όσο και εντυπωσιακό άτλαντα των πλασμάτων της Γης και μέσα σε αυτό θα βρούμε τα σπανιότερα αλλά και τα πιο παράξενα ζώα, έντομα, ερπετά και ψάρια του πλανήτη, αλλά και τις συνήθειες, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες που για εμάς τους ανθρώπους φαντάζουν εξωπραγματικές και αρκετά παράξενες.

8,73 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο εντυπωσιακό αυτό βιβλίο πραγματοποιούμε ένα ταξίδι στον άγνωστο κόσμο των ζώων, των πουλιών και των ερπετών, των ψαριών και των εντόμων. Αποτελεί ένα παράξενο όσο και εντυπωσιακό άτλαντα των πλασμάτων της Γης και μέσα σε αυτό θα βρούμε τα σπανιότερα αλλά και τα πιο παράξενα ζώα, έντομα, ερπετά και ψάρια του πλανήτη, αλλά και τις συνήθειες, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες που για εμάς τους ανθρώπους φαντάζουν εξωπραγματικές και αρκετά παράξενες. Ποιος είναι ο ευγενικός γίγαντας και πιο το πιο θανατηφόρο θηλαστικό της ιστορίας; Ποιο θηλαστικό γεννά τα περισσότερα μικρά και ποιο είναι το μεγαλύτερο αιλουροειδές; Γνωρίζετε ότι ο αιγυπτιακός γύπας χρησιμοποιεί πέτρες στην αναζήτηση της τροφής του και το φλαμίνγκο βάφει τα φτερά του ροζ με τη διατροφή του; Επίσης υπάρχουν πουλιά που δίνουν τα αυγά τους για υιοθεσία, όπως ο κούκος, αράχνες που μπορούν με ένα δάγκωμά τους να σκοτώσουν άνθρωπο όπως η μαύρη χήρα που το δηλητήριό της είναι 15 φορές πιο ισχυρό από αυτό του κροταλία. Απίστευτο θα φανεί το ότι μερικοί καρχαρίες πρέπει να κινούνται συνέχεια όπως τα αεροσκάφη για να μην βυθιστούν, αλλά και το ψάρι περιόφθαλμος που κόβει βόλτες στην ξηρά. Εκπληκτικές οι ανακαλύψεις και τα στοιχεία που μας δίνονται σε αυτό το βιβλίο, εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό συνοδεύει την κάθε σελίδα, ενώ οι πίνακες με τις έξτρα πληροφορίες για κάθε είδος μάς δίνουν μια σαφή αλλά και συνάμα εντυπωσιακή εικόνα για τα γνωρίσματα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ζώου, πουλιού, ψαριού και ερπετού.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-423-312-2
Book pages: 
61
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Τζάκι Μπέιλι ασχολείται το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της με τα παιδικά βιβλία. Έχει εργαστεί ως επιμελήτρια και υπεύθυνη εκδόσεων κάθε είδους παιδικών βιβλίων, από εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά μέχρι εγκυκλοπαίδειες. Αυτό όμως που την ευχαριστεί περισσότερο είναι να γράφει βιβλία σχετικά με τις επιστήμες, γιατί τα θέματα που διερευνά είναι συχνά πολύ πιο συναρπαστικά από τις φανταστικές ιστορίες!

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-423-312-2
Book pages: 
61
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο