Product

Απαγορευμένος αντιστασιακός Τύπος της Κατοχής 1941-1944

Product

Απαγορευμένος καρπός

Απαγορευμένος έρωτας

Κωδικός:
73379
Manufacturer: 
Description: 

Η λαχτάρα του γιατρού Ρόντνεϊ Πρινς για οικογένεια και παιδιά δεν βρίσκει ανταπόκριση από τη σύζυγό του τη Στέλα, που θέλει τον άντρα της γιατρό της αριστοκρατίας κι όχι συμπαραστάτη της φτωχολογιάς.
Αντίθετα, η Κέιτ, ένα νόθο φτωχοκόριτσο που είχε υποφέρει στα χέρια του πατέρα της και του άντρα που την άφησε έγκυο, έλαμπε με μια θέρμη που τόνιζε το κενό στην καρδιά του γιατρού.
Έτσι, ανάμεσά τους γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας που είναι μοιραίο να έρθει αντιμέτωπος με όλους τους κανόνες της άκαμπτης και αδυσώπητης βικτωριανής κοινωνίας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η λαχτάρα του γιατρού Ρόντνεϊ Πρινς για οικογένεια και παιδιά δεν βρίσκει ανταπόκριση από τη σύζυγό του τη Στέλα, που θέλει τον άντρα της γιατρό της αριστοκρατίας κι όχι συμπαραστάτη της φτωχολογιάς. Αντίθετα, η Κέιτ, ένα νόθο φτωχοκόριτσο που είχε υποφέρει στα χέρια του πατέρα της και του άντρα που την άφησε έγκυο, έλαμπε με μια θέρμη που τόνιζε το κενό στην καρδιά του γιατρού. Έτσι, ανάμεσά τους γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας που είναι μοιραίο να έρθει αντιμέτωπος με όλους τους κανόνες της άκαμπτης και αδυσώπητης βικτωριανής κοινωνίας.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-264-8
Book pages: 
338
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-264-8
Book pages: 
338
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο