Product

Απαγωγή

Product

Απαγωγή στην Αφροδίτη

Απαγωγή στη Φλωρεντία

Κωδικός:
99372
Manufacturer: 
Description: 

Η Ολίβια, χήρα του κόμη Ούγκο Μπρουναμόντι, ενός ξεπεσμένου φλωρεντινού αριστοκράτη, θα καταφέρει μετά το θάνατό του να στήσει έναν επιτυχημένο οίκο μόδας και να συντηρήσει την οικογενειακή περιουσία καθώς και τα παιδιά της, την Κατερίνα και τον Λεονάρντο. Αυτή, όμως, δεν είναι παρά μια μαγική εικόνα η οποία θα διαλυθεί, όταν η Ολίβια πέσει θύμα απαγωγής.

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ολίβια, χήρα του κόμη Ούγκο Μπρουναμόντι, ενός ξεπεσμένου φλωρεντινού αριστοκράτη, θα καταφέρει μετά το θάνατό του να στήσει έναν επιτυχημένο οίκο μόδας και να συντηρήσει την οικογενειακή περιουσία καθώς και τα παιδιά της, την Κατερίνα και τον Λεονάρντο. Αυτή, όμως, δεν είναι παρά μια μαγική εικόνα η οποία θα διαλυθεί, όταν η Ολίβια πέσει θύμα απαγωγής. Την υπόθεση θα αναλάβει ο σικελός αρχιφύλακας των καραμπινιέρων, ο Σαλβατόρε Γκουαρνάτσια, ο οποίος θα επωμιστεί δύσκολο έργο, τόσο γιατί οι δράστες των απαγωγών είναι συνήθως Σαρδηνοί των λόφων της Τοσκάνης, οι οποίοι δρουν σε μια τεράστια περιοχή και είναι δύσκολο να εντοπιστούν, όσο και γιατί η επίσημη τακτική της κυβέρνησης είναι να μην επιτρέπει την πληρωμή των λύτρων. Ωστόσο ο φιλήσυχος Γκουαρνάτσια υποψιάζεται κι άλλο ένα πρόβλημα. Μήπως τα παιδιά της έχουν τους λόγους τους που δεν πληρώνουν τα λύτρα; Μήπως αυτό το έγκλημα δεν ήταν και τόσο τυχαίο;
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-375-881-7
Book pages: 
297
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Mάγκνταλεν Ναμπ γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Αγγλίας το 1947. Έχασε και τους δύο γονείς της σε ηλικία μόλις 13 χρονών. Από το 1975 -έτος που χώρισε έπειτα από 10 χρόνια γάμου- και έως τον θάνατό της έζησε στη Φλωρεντία. Εκεί διαδραματίζονται όλες οι αστυνομικές της ιστορίες στις οποίες κεντρικός ήρωας είναι ο αρχιφύλακας Σαλβατόρε Γκουαρνάτσια, Σικελός στην καταγωγή. Το πρώτο της μυθιστόρημα με ήρωα τον αρχιφύλακα Γκουαρνάτσια δημοσιεύτηκε το 1981. Eκτός από το αστυνομικό μυθιστόρημα, ασχολήθηκε και με την παιδική λογοτεχνία. Πέθανε στις 18 Αυγούστου του 2007.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-375-881-7
Book pages: 
297
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο