Product

Απεναντίας

Product

Απέραντα άδειο σπίτι

Απενημέρωση

Κωδικός:
172043
Description: 

Το βιβλίο Απενημέρωση/ Debriefing αποτελεί την πρώτη συγγραφική κατάθεση του Παναγιώτη Ιωαν. Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είναι αξιωματικός ιπτάμενος της Πολεμικής μας Αεροπορίας και πιλότος μαχητικού.
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου του εκδιπλώνονται βιώματα προσωπικά, στιγμές έντασης βαθιά ανθρώπινες, εμπειρίες πτήσης, εικόνες ένωσης και στιγμές αποχωρισμού.

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο Απενημέρωση/ Debriefing αποτελεί την πρώτη συγγραφική κατάθεση του Παναγιώτη Ιωαν. Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είναι αξιωματικός ιπτάμενος της Πολεμικής μας Αεροπορίας και πιλότος μαχητικού. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου του εκδιπλώνονται βιώματα προσωπικά, στιγμές έντασης βαθιά ανθρώπινες, εμπειρίες πτήσης, εικόνες ένωσης και στιγμές αποχωρισμού. Το Debriefing, διαδικασία περάτωσης της πτήσης και συνάμα η αρχή της επόμενης ανύψωσης, συνιστά κάλεσμα στην πίστη στο Σκοπό, στον θαυμασμό της Δημιουργίας, στην αποδοχή της Θυσίας και της προσδοκώμενης, εξ αυτής, αναγέννησης. Το βιβλίο αποτελείται από κείμενα ποιητικά και μικρές αυτοτελείς αφηγήσεις. Το εξώφυλλό του κοσμείται με πίνακα του Γιώργου Κόρδη.
Subtitle: 
Ποιήματα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-289-117-3
Book pages: 
54
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ποιήματα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-289-117-3
Book pages: 
54
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο