Product

Αποδόμηση

Product

Αποδομώντας το άπειρο

Αποδομώντας την ψυχοπαθολογία

Κωδικός:
123312
Description: 

Αυτό το προσβάσιμο βιβλίο παρέχει μια κριτική προσέγγιση των θεσμών, των πρακτικών και των παραδοχών που αποτελούν τη βάση της "ψυχοπαθολογίας".

Οι συγγραφείς, που προέρχονται από τους χώρους της κλινικής ψυχολογίας, της ψυχιατρικής κοινωνικής εργασίας, της διδασκαλίας της ψυχολογίας και της έρευνας δράσης, ασκούν κριτική στις κυρίαρχες παραδόσεις του πεδίου της ψυχοπαθολογίας.

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το προσβάσιμο βιβλίο παρέχει μια κριτική προσέγγιση των θεσμών, των πρακτικών και των παραδοχών που αποτελούν τη βάση της "ψυχοπαθολογίας". Οι συγγραφείς, που προέρχονται από τους χώρους της κλινικής ψυχολογίας, της ψυχιατρικής κοινωνικής εργασίας, της διδασκαλίας της ψυχολογίας και της έρευνας δράσης, ασκούν κριτική στις κυρίαρχες παραδόσεις του πεδίου της ψυχοπαθολογίας. Συγκεκριμένα: - Αναλύουν την έννοια της "ψυχοπαθολογίας" ως ενός συμβατικού όρου στην ψυχολογία και την ψυχιατρική, μέσα από τη γλώσσα και τους θεσμούς που την υποστηρίζουν. - Διερευνούν τις συνέπειες των αποδομητικών ιδεών για τις θεωρίες και τις πρακτικές που συντηρούν τις κλινικές θεραπείες. - Προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο θεώρησης της "ψυχοπαθολογίας" και παρουσιάζουν παραδείγματα κριτικής επαγγελματικής δουλειάς και καλής πρακτικής. Πρακτικό και ξεκάθαρα γραμμένο, το βιβλίο Αποδομώντας την Ψυχοπαθολογία αποτελεί ένα εξαίρετο κείμενο για φοιτητές και επαγγελματίες μιας πληθώρας επιστημονικών πεδίων που εργάζονται στην κατεύθυνση της κατανόησης της ψυχικής υγείας και ασθένειας.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-01-1146-4
Book pages: 
243
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-01-1146-4
Book pages: 
243
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο