Product

Αποτελεσματική επικοινωνία στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Product

Αποτελεσματική ηγεσία και διοίκηση στις υπηρεσίες υγείας

Αποτελεσματική ηγεσία

Κωδικός:
121234
Description: 

Στις μέρες μας, περιμένουμε από τους ηγέτες να είναι καθησυχαστικοί και ταυτόχρονα αυταρχικοί, συναισθηματικά ανοιχτοί αλλά και σκληροί, να παραχωρούν αρμοδιότητες και συνάμα να είναι ισχυροί.
Η επιτυχία εξαρτάται από την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι μεγάλοι ηγέτες αντιμετωπίζουν αυτές τις αντικρουόμενες απαιτήσεις: ποιος είναι ο ρόλος τους, πώς λειτουργούν, πώς ενισχύουν τις ικανότητές τους και πώς πετυχαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τις εταιρείες τους...

15,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις μέρες μας, περιμένουμε από τους ηγέτες να είναι καθησυχαστικοί και ταυτόχρονα αυταρχικοί, συναισθηματικά ανοιχτοί αλλά και σκληροί, να παραχωρούν αρμοδιότητες και συνάμα να είναι ισχυροί. Η επιτυχία εξαρτάται από την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι μεγάλοι ηγέτες αντιμετωπίζουν αυτές τις αντικρουόμενες απαιτήσεις: ποιος είναι ο ρόλος τους, πώς λειτουργούν, πώς ενισχύουν τις ικανότητές τους και πώς πετυχαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τις εταιρείες τους... Η "Αποτελεσματική Ηγεσία" περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις προκλήσεις αυτού του ρόλου. Διαβάστε αυτόν τον πολύτιμο οδηγό και μάθετε πώς: - Να αναλαμβάνετε άμεσα τα όποια νέα σας καθήκοντα. - Να δημιουργείτε διαδικασίες που θα επιτρέπουν στους συνεργάτες σας να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. - Να κάνετε τις καλύτερες επιλογές σε ελάχιστο χρόνο. - Να υιοθετείτε αποτελεσματικά το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας.
Subtitle: 
Ένας οδηγός που θα σας εξοικονομήσει χρόνο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-461-039-2
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ένας οδηγός που θα σας εξοικονομήσει χρόνο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-461-039-2
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο