Product

Αποτοξινωθείτε με νερό

Product

Αποτοξίνωσε την διάνοιά σου

Αποτοξινωθείτε με τρόπο φυσικό και υγιεινό

Κωδικός:
144314
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο "Αποτοξινωθείτε με τρόπο φυσικό και υγιεινό" είναι ένας πρακτικός οδηγός γεμάτος μυστικά και χρήσιμες συμβουλές για όλους όσους επιθυμούν ένα σώμα υγιές, ένα δέρμα λαμπερό, μια ζωή πιο ήρεμη.

Ένας οδηγός με πλούσιες και έγκυρες πληροφορίες, που καταρρίπτει πολλούς μύθους γύρω από την "αποτοξίνωση - αστραπή" και την παρουσιάζει στη σωστή της διάσταση με μια σειρά ειδικά μελετημένων προγραμμάτων που εξασφαλίζουν βαθιά αναζωογόνηση.

8,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Αποτοξινωθείτε με τρόπο φυσικό και υγιεινό" είναι ένας πρακτικός οδηγός γεμάτος μυστικά και χρήσιμες συμβουλές για όλους όσους επιθυμούν ένα σώμα υγιές, ένα δέρμα λαμπερό, μια ζωή πιο ήρεμη. Ένας οδηγός με πλούσιες και έγκυρες πληροφορίες, που καταρρίπτει πολλούς μύθους γύρω από την "αποτοξίνωση - αστραπή" και την παρουσιάζει στη σωστή της διάσταση με μια σειρά ειδικά μελετημένων προγραμμάτων που εξασφαλίζουν βαθιά αναζωογόνηση. Ένας πλήρης κατάλογος με ευεργετικά τρόφιμα, αρωματικά φυτά, βότανα και συμπληρώματα διατροφής, που βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες για να ανακτήσει την υγεία του. Ένα εγχειρίδιο με τεχνικές δυτικής και ανατολίτικης προέλευσης, που συνδυάζονται μοναδικά και προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα.
Book ISBN: 
960-7902-32-7
Book pages: 
128
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Book ISBN: 
960-7902-32-7
Book pages: 
128
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο