Product

Από την κερασιά στο Ίντερνετ

Product

Από την Κίνα στην Αγγλία

Από την Κέρκυρα στο Μπιρκενάου και στην Ιερουσαλήμ

Κωδικός:
95894
Manufacturer: 
Description: 

Δεν είμαι ιστορικός, αλλά αισθάνομαι την υποχρέωση να φέρω σε γνώση του αναγνώστη σημαντικές πληροφορίες για την εβραϊκή κοινότητα της Κέρκυρας. Οι πληροφορίες που θα παραθέσω βασίζονται στην προσωπική μου σχέση με τη ζωή του νησιού και την ανάγνωση βιβλίων σχετικών με την ιστορία του.
Η Κέρκυρα βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Ελλάδας και θεωρείται ένα από τα πλέον πράσινα και ωραία νησιά της. Λόγω της κεντρικής της θέσης στο Ιόνιο πέλαγος στην είσοδο της Αδριατικής, αποτελεί σημαντικό κέντρο από εμπορική, στρατηγική και στρατιωτική άποψη. [...] (από τη σελ. 11 του βιβλίου)

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεν είμαι ιστορικός, αλλά αισθάνομαι την υποχρέωση να φέρω σε γνώση του αναγνώστη σημαντικές πληροφορίες για την εβραϊκή κοινότητα της Κέρκυρας. Οι πληροφορίες που θα παραθέσω βασίζονται στην προσωπική μου σχέση με τη ζωή του νησιού και την ανάγνωση βιβλίων σχετικών με την ιστορία του. Η Κέρκυρα βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Ελλάδας και θεωρείται ένα από τα πλέον πράσινα και ωραία νησιά της. Λόγω της κεντρικής της θέσης στο Ιόνιο πέλαγος στην είσοδο της Αδριατικής, αποτελεί σημαντικό κέντρο από εμπορική, στρατηγική και στρατιωτική άποψη. [...] (από τη σελ. 11 του βιβλίου)
Subtitle: 
Η ιστορία μιας κερκυραίας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-336-100-3
Book pages: 
155
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η ιστορία μιας κερκυραίας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-336-100-3
Book pages: 
155
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο