Product

Αριστοφάνους Όρνιθες Γ΄ γυμνασίου

Product

Αρκάδες

Αρίων

Κωδικός:
9504
Manufacturer: 
Description: 

Αρίων ο Κιθαρωδός! Ο φημισμένος μουσικός από τη Λέσβο παίρνει μέρος σε μουσικούς αγώνες και βραβεύεται. Περιζήτητος καθώς είναι, ταξιδεύει δίνοντας συναυλίες. Μα η μεγάλη τιμή έρχεται με την πρόσκληση του Περίανδρου. Ο άρχοντας της Κορίνθου, ένας από τους επτά σοφούς, τον καλεί να δώσει πνοή στην πολιτιστική ζωή του τόπου.
Ωστόσο, αν προκαλούσε θαυμασμό η τέχνη του Αρίονα, περισσότερο συγκίνησε κάτι άλλο: η θαλασσινή του περιπέτεια στο γυρισμό από τον Τάραντα. Πώς σώθηκε ο Αρίων όταν οι πειρατές τον πέταξαν στη θάλασσα.

8,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αρίων ο Κιθαρωδός! Ο φημισμένος μουσικός από τη Λέσβο παίρνει μέρος σε μουσικούς αγώνες και βραβεύεται. Περιζήτητος καθώς είναι, ταξιδεύει δίνοντας συναυλίες. Μα η μεγάλη τιμή έρχεται με την πρόσκληση του Περίανδρου. Ο άρχοντας της Κορίνθου, ένας από τους επτά σοφούς, τον καλεί να δώσει πνοή στην πολιτιστική ζωή του τόπου. Ωστόσο, αν προκαλούσε θαυμασμό η τέχνη του Αρίονα, περισσότερο συγκίνησε κάτι άλλο: η θαλασσινή του περιπέτεια στο γυρισμό από τον Τάραντα. Πώς σώθηκε ο Αρίων όταν οι πειρατές τον πέταξαν στη θάλασσα.
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-04-1215-4
Book pages: 
52
Book Dimensions: 
27χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άννα Γκέρτσου - Σαρρή γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1936 και πέθανε στην Αθήνα το 2011. Έζησε στην Αθήνα από το 1938. Μετά τις σπουδές της στο Εμπορικό Τμήμα του Αμερικανικού Κολεγίου, εργάστηκε ως γραμματέας και αργότερα ως δασκάλα αγγλικών. Έγραψε βιβλία για παιδιά και για μεγάλους κι επίσης ασχολήθηκε με μεταφράσεις. Τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο Ιπεκτσί για το βιβλίο της "Το λέγαν Ξάστερο", με το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου το 1992 για το βιβλίο της "Η άλλη φωνή" και με το βραβείο "Μιχαήλας Αβέρωφ" της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών το 1984 για το βιβλίο της "Σπίτι δίχως ουλή".

Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-04-1215-4
Book pages: 
52
Book Dimensions: 
27χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο