Product

Αργυρά και χάλκινα έργα τέχνης στην αρχαιότητα

Product

Αργυρόηχα πορτρέτα

Αργυρές Ζαραμπουκίτσες

Κωδικός:
105519
Manufacturer: 
Description: 

Η Αργυρώ και η Σοφία γνωρίστηκαν στην Πάρο, στο λιμανάκι της Νάουσας, όπου βρισκόταν τότε το μαγικό εστιατόριο Παπαδάκη.
Η Αργυρώ ζωγραφίζει στην κουζίνα. Έτσι νομίζει η Σοφία, γιατί το φαγητό θέλει φαντασία, αγάπη, γνώση και αρκετή δουλειά.
Τώρα που το εστιατόριο Παπαδάκη ήρθε στην Αθήνα και, για καλή τύχη της Σοφίας, κοντά στο σπίτι της στο Λυκαβηττό, είπανε οι δυο τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σερβίρουνε απλά, σ' αυτό το βιβλίο, συνταγές της Αργυρώς που γίνονται εύκολα και ανοίγουνε την όρεξη σε μικρούς και μεγάλους.

11,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Αργυρώ και η Σοφία γνωρίστηκαν στην Πάρο, στο λιμανάκι της Νάουσας, όπου βρισκόταν τότε το μαγικό εστιατόριο Παπαδάκη. Η Αργυρώ ζωγραφίζει στην κουζίνα. Έτσι νομίζει η Σοφία, γιατί το φαγητό θέλει φαντασία, αγάπη, γνώση και αρκετή δουλειά. Τώρα που το εστιατόριο Παπαδάκη ήρθε στην Αθήνα και, για καλή τύχη της Σοφίας, κοντά στο σπίτι της στο Λυκαβηττό, είπανε οι δυο τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σερβίρουνε απλά, σ' αυτό το βιβλίο, συνταγές της Αργυρώς που γίνονται εύκολα και ανοίγουνε την όρεξη σε μικρούς και μεγάλους.
Subtitle: 
Μαγειρική για μικρούς και μεγάλους
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-04-3149-3
Book pages: 
71
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική εδώ και δώδεκα χρόνια. Είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Παπαδάκης", το οποίο, αφού λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία στην Πάρο, μεταφέρθηκε το 2005 στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική και το ταλέντο της και η εμπειρία της συνοδεύονται από σπουδές, καθώς το χειμώνα 2004-2005 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα γαλλικής κουζίνας στη Σχολή Μαγειρικής Cordon Bleu στο Λονδίνο. Ακολούθησαν σεµινάρια ζαχαροπλαστικής πλάι στον Στέλιο Παρλιάρο και στη Σχολή Ζαχαροπλαστικής Valhrona στη Γαλλία. Συνεργάστηκε µε εφημερίδες, περιοδικά και ως σύμβουλος, παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων, Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση και αρθρογραφεί για θέματα της ειδικότητάς της σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει βραβευτεί ως "Γυναίκα της Χρονιάς" από το περιοδικό "Life & Style".

Subtitle: 
Μαγειρική για μικρούς και μεγάλους
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-04-3149-3
Book pages: 
71
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο