Product

Αριζόνα

Product

Αριζόνα

Αριζόνα

Κωδικός:
121241
Description: 

Η Αργυρώ βλέπει τη ζωή της στη μικρή πόλη όπου ζει σαν μια ατέλειωτη έρημο. Μια Αριζόνα γεμάτη κάκτους και φίδια φαρμακερά. Προσπαθώντας να επιβιώσει σε ένα καθεστώς μικροαστικής καταπίεσης, γοητεύεται από την εκκεντρική κοσμοπολίτισσα θεία της με ιστορίες για έρωτες, πλούτη και επιτυχία. Έτσι αποφασίζει να δραπετεύσει για να αναζητήσει το άπιαστο όνειρο.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Αργυρώ βλέπει τη ζωή της στη μικρή πόλη όπου ζει σαν μια ατέλειωτη έρημο. Μια Αριζόνα γεμάτη κάκτους και φίδια φαρμακερά. Προσπαθώντας να επιβιώσει σε ένα καθεστώς μικροαστικής καταπίεσης, γοητεύεται από την εκκεντρική κοσμοπολίτισσα θεία της με ιστορίες για έρωτες, πλούτη και επιτυχία. Έτσι αποφασίζει να δραπετεύσει για να αναζητήσει το άπιαστο όνειρο. Στο δρόμο της θα βρεθούν δύο γοητευτικοί άντρες. Θα μπορέσει όμως να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα; Θα καταφέρει να γλυτώσει από τα σκοτεινά κυκλώματα που θα βάλουν σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή; Και ακόμη, πώς θα μπορέσει να λύσει ένα μυστήριο που έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα, οδηγώντας την σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια; Η "Αριζόνα", γραμμένη στα όρια της έντονης ερωτικής ιστορίας και του αγωνιώδους αστυνομικού θρίλερ, είναι ένα οδοιπορικό για την αναζήτηση της αλήθειας ανάμεσα στις οφθαλμαπάτες που ξεγελούν κάθε ανυποψίαστο ταξιδευτή στην έρημο της καθημερινότητας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4436-1
Book pages: 
416
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Mπέσση Λιβανού γεννήθηκε στην Tρίπολη, όπου πέρασε τα παιδικά και μαθητικά της χρόνια. Σπούδασε Φιλολογία και διοίκηση επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Eργάστηκε ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών, αρθογραφώντας παράλληλα σε ξενόγλωσσα περιοδικά. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα: "H μπαλάντα του ηγέτη", (Α΄ έκδ. Eκδόσεις Δόμος, Β΄ έκδ. με τον τίτλο "Μια ζωή δε φτάνει" Εκδόσεις Καστανιώτη), "Τα μεγάλα κορίτσια δεν κλαίνε" (Εκδόσεις Καστανιώτη), "Μόνο στα όνειρα" (Εκδόσεις Καστανιώτη), "Mε λένε Σόνια" (μυθιστόρημα για παιδιά, Eκδόσεις Kαστανιώτη). Διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί στον "Eλίτροχο", στη "Nέα Eστία", στην "Ευθύνη" κ.ά.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4436-1
Book pages: 
416
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο