Product

Αριθμοποιηματάκια

Product

Αριθμοσοφία

Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί

Κωδικός:
89043
Description: 

[...] Το βιβλίο αυτό γράφτηκε, για να έλθουν στο φως απόψεις (κριτικές και ερμηνευτικές), οι οποίες, όχι μόνο δεν έχουν ποτέ γραφτεί μέχρι σήμερα, αλλά και προσφέρουν, στην Χριστιανική εσχατολογική βιβλιογραφία, μία εντελώς Νέα Ερμηνεία, περί των δύο θηρίων και του αριθμού 666 του Κεφαλαίου 13 της "Αποκάλυψης", η οποία -αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με την "επικρατούσα", περί Αντίχριστου και αριθμού 666, ερμηνεία- είναι σύμφωνη, συμβατή κι εναρμονισμένη με Όλες, ανεξαιρέτως, τις εσχατολογικές αναφορές της Καινής Διαθήκης, και, επιπλέον, έχει ερείσματα και στην Πατερική Παρά

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το βιβλίο αυτό γράφτηκε, για να έλθουν στο φως απόψεις (κριτικές και ερμηνευτικές), οι οποίες, όχι μόνο δεν έχουν ποτέ γραφτεί μέχρι σήμερα, αλλά και προσφέρουν, στην Χριστιανική εσχατολογική βιβλιογραφία, μία εντελώς Νέα Ερμηνεία, περί των δύο θηρίων και του αριθμού 666 του Κεφαλαίου 13 της "Αποκάλυψης", η οποία -αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με την "επικρατούσα", περί Αντίχριστου και αριθμού 666, ερμηνεία- είναι σύμφωνη, συμβατή κι εναρμονισμένη με Όλες, ανεξαιρέτως, τις εσχατολογικές αναφορές της Καινής Διαθήκης, και, επιπλέον, έχει ερείσματα και στην Πατερική Παράδοση, αφού ο σπερματικός λόγος της (όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης στο κατάλληλο σημείο των κειμένων του βιβλίου) υπάρχει μέσα στις πρώτες αγνές και ανόθευτες διδαχές της αρχαίας Χριστιανικής εκκλησίας. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Subtitle: 
Αποκάλυψη 13:18
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-91067-2-2
Book pages: 
200
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Γ. Παλαιτσάκης γεννήθηκε το 1944 στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε την άδεια άσκησης του Δικηγορικού επαγγέλματος στο Πρωτοδικείο Αθηνών (1971) αλλά δεν ακολούθησε την Δικηγορία. Εργάστηκε στην Ελληνική Ραδιοφωνία - Τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.), από το 1971 μέχρι το 2002, και διετέλεσε σ' αυτή Γενικός Διευθυντής Διοίκησης και Διαχείρισης (1989-1993).
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδίδεται επί σειρά ετών στη μελέτη θεμάτων Χριστιανικής Θεολογίας, Συγκριτικής Θρησκειολογίας και Μυθολογίας, Μεταφυσικής, Αποκρυφισμού και Παραψυχολογίας. Σχετικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί και δημοσιεύονται σε διάφορα περιοδικά. Έχει λάβει και λαμβάνει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές σχετικές με τα παραπάνω θέματα.

Subtitle: 
Αποκάλυψη 13:18
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-91067-2-2
Book pages: 
200
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο