Product

Αρχές οικονομικής ανάλυσης

Product

Αρχές οικονομικής επιστήμης

Αρχές οικονομικής ανάπτυξης

Κωδικός:
97051
Manufacturer: 
Description: 

[...] Μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια ενός εκπαιδευτικού εξαμήνου που διαρκούν τα μαθήματα αυτά, οι παραδόσεις αυτές δεν φιλοδοξούν να εξαντλήσουν το ζήτημα της θεωρίας της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά να συντελέσουν στο να κατανοήσουν οι σπουδαστές τους βασικούς οικονομικούς μηχανισμούς από τους οποίους εξαρτάται η καθημερινή μας επιβίωση και να δείξουν τους δρόμους ανάμεσα στους οποίους είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε.

16,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια ενός εκπαιδευτικού εξαμήνου που διαρκούν τα μαθήματα αυτά, οι παραδόσεις αυτές δεν φιλοδοξούν να εξαντλήσουν το ζήτημα της θεωρίας της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά να συντελέσουν στο να κατανοήσουν οι σπουδαστές τους βασικούς οικονομικούς μηχανισμούς από τους οποίους εξαρτάται η καθημερινή μας επιβίωση και να δείξουν τους δρόμους ανάμεσα στους οποίους είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε. Αν αυτά πραγματοποιηθούν και προκαλέσουν ένα προβληματισμό γύρω από την οικονομική πορεία του σήμερα και του αύριο, τότε ο σκοπός αυτών των μαθημάτων θα έχει εκπληρωθεί. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-286-870-8
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Κ. Παπαβασιλείου (M.Sc. στα οικονομικά) είναι από 20ετίας καθηγητής των οικονομικών στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας (1989), Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (1993-95), Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1994-95) και Σύμβουλος του Υπουργείου Άμυνας 1997-1999.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-286-870-8
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο