Product

Αρχαία ιστορία Α΄ γυμνασίου

Product

Αρχαία ιστορία Α΄ γυμνασίου

Αρχαία ιστορία Α΄ γυμνασίου

Κωδικός:
170275
Description: 

Με το ψηφιακό αυτό βιβλίο ο μαθητής περιηγείται στην Παλαιολιθική και Νεολιθική εποχή και ταξιδεύει στους λαούς της Ανατολής, που δημιούργησαν σπουδαίο πολιτισμό από πολύ νωρίς, και στους πρώτους πολιτισμούς στην Ελλάδα την εποχή του χαλκού.

Μαθαίνει, επίσης, για τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα από το 1100 π.Χ. έως το 330 μ.Χ. και αφορούν την οργάνωση της πόλης-κράτους, τις σχέσεις των ελληνικών κρατών μεταξύ τους, αλλά και με τα άλλα κράτη και τις εξελίξεις στον πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό τομέα.

19,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με το ψηφιακό αυτό βιβλίο ο μαθητής περιηγείται στην Παλαιολιθική και Νεολιθική εποχή και ταξιδεύει στους λαούς της Ανατολής, που δημιούργησαν σπουδαίο πολιτισμό από πολύ νωρίς, και στους πρώτους πολιτισμούς στην Ελλάδα την εποχή του χαλκού. Μαθαίνει, επίσης, για τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα από το 1100 π.Χ. έως το 330 μ.Χ. και αφορούν την οργάνωση της πόλης-κράτους, τις σχέσεις των ελληνικών κρατών μεταξύ τους, αλλά και με τα άλλα κράτη και τις εξελίξεις στον πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό τομέα. Βοηθοί στο ταξίδι αυτό είναι οι 400 περίπου οθόνες-σελίδες, οι εικόνες, τα βίντεο, ο σχολιασμός πηγών και οι ποικίλες δραστηριότητες.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-57-4
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-57-4
Publication Place: 
Αθήνα