Product

Αρχαιοελληνική πρωτοπορία στα οικονομικά

Product

Αρχαιοελληνική τέχνη

Αρχαιοελληνική σκέψη και δυτικός πολιτισμός

Κωδικός:
112874
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο "Αρχαιοελληνική σκέψη και δυτικός πολιτισμός" αποκαλύπτει με αμεσότητα και ζωντάνια την αληθινή ιστορία του Παρμενίδη, του Εμπεδοκλή και των "ομολόγων" τους, αλλά και την πραγματική διδασκαλία τους.
Ο Peter kingsley ξετυλίγει μπροστά στα μάτια μας όλα όσα οδήγησαν στο να παραποιηθεί, να παρερμηνευτεί και, εντέλει, να ξεχαστεί το έργο τους. Και, το κυριότερο, παρουσιάζει την πραγματική διδασκαλία τους που μας αφυπνίζει σήμερα για την αληθινή φύση της πραγματικότητας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Αρχαιοελληνική σκέψη και δυτικός πολιτισμός" αποκαλύπτει με αμεσότητα και ζωντάνια την αληθινή ιστορία του Παρμενίδη, του Εμπεδοκλή και των "ομολόγων" τους, αλλά και την πραγματική διδασκαλία τους. Ο Peter kingsley ξετυλίγει μπροστά στα μάτια μας όλα όσα οδήγησαν στο να παραποιηθεί, να παρερμηνευτεί και, εντέλει, να ξεχαστεί το έργο τους. Και, το κυριότερο, παρουσιάζει την πραγματική διδασκαλία τους που μας αφυπνίζει σήμερα για την αληθινή φύση της πραγματικότητας. Όλη η αλήθεια για τους φιλοσόφους που μπορούσαν να καθοδηγούν τους ανθρώπους, να θεραπεύουν άτομα και κοινωνίες, και οι οποίοι έθεσαν τα θεμέλια του -νοητού- κόσμου στον οποίο ζούμε, σκεπτόμαστε, και άρα υπάρχουμε εμείς σήμερα.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-364-315-7
Book pages: 
662
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-364-315-7
Book pages: 
662
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο