Product

Αρχικά βήματα στις εικόνες, στα κείμενα, στα γραφήματα

Product

Αρχίλοχος

Αρχική θεωρία

Κωδικός:
181171
Description: 

Άουσβιτς 1944.

Ένας μελλοθάνατος κρατούμενος πυρηνικός επιστήμονας κατορθώνει να δραπετεύσει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης, σώζοντας ταυτόχρονα ένα μικρό παιδί, που -εκ θαύματος- έχει γλιτώσει από τους θαλάμους αερίων.

Μια περιπετειώδης περιπλάνηση μες στην εμπόλεμη Ευρώπη ξεκινά για τους δύο ήρωες, ανάμεσα σ’ ένα πολυδαίδαλο, εχθρικό περιβάλλον και τελειώνει στη Δρέσδη, την ημέρα της ισοπέδωσης της πόλης από τους Συμμάχους.

10,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Άουσβιτς 1944. Ένας μελλοθάνατος κρατούμενος πυρηνικός επιστήμονας κατορθώνει να δραπετεύσει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης, σώζοντας ταυτόχρονα ένα μικρό παιδί, που -εκ θαύματος- έχει γλιτώσει από τους θαλάμους αερίων. Μια περιπετειώδης περιπλάνηση μες στην εμπόλεμη Ευρώπη ξεκινά για τους δύο ήρωες, ανάμεσα σ’ ένα πολυδαίδαλο, εχθρικό περιβάλλον και τελειώνει στη Δρέσδη, την ημέρα της ισοπέδωσης της πόλης από τους Συμμάχους. Εξήντα χρόνια μετά, ένα γράμμα μέσα από το χρόνο, θα οδηγήσει τον ήρωα σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη, ικανή ν' αλλάξει για πάντα το ρου της ανθρώπινης ιστορίας και να συνταράξει τον κόσμο. Από τη στιγμή εκείνη όλα μετατρέπονται σ' ένα απίστευτο σπιράλ περιπέτειας με αναπάντεχες ανατροπές, που οδηγούν τους πρωταγωνιστές να συνειδητοποιήσουν τα βαθύτερα μυστικά της ανθρώπινης ζωής.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-426-673-Χ
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-426-673-Χ
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο