Product

Ασκήσεις εφαρμογών

Product

Ασκήσεις ηλεκτρικών κυκλωμάτων

Ασκήσεις ηθολογίας ζώων

Κωδικός:
83157
Description: 

[...] Απώτερος στόχος του πονήματος αυτού είναι να ενταχθεί ο φοιτητής των Τμημάτων Βιολογίας και άλλων συναφών επιστημών, στον προβληματισμό της συμπεριφοράς των ζώων με απλά παραδείγματα, τα οποία δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόστος. Η επιλογή των θεμάτων έγινε με κριτήριο την εύκολη πειραματική επεξεργασία, τη χρονική διάρκεια της άσκησης και τη δυνατότητα εφαρμογής απλών στατιστικών αναλύσεων. Μια εισαγωγή εντάσσει τον φοιτητή στις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την κατανόηση της άσκησης, ενώ τα πειραματικά πρωτόκολλα (ορισμένες φορές) είναι συμβολικά.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Απώτερος στόχος του πονήματος αυτού είναι να ενταχθεί ο φοιτητής των Τμημάτων Βιολογίας και άλλων συναφών επιστημών, στον προβληματισμό της συμπεριφοράς των ζώων με απλά παραδείγματα, τα οποία δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόστος. Η επιλογή των θεμάτων έγινε με κριτήριο την εύκολη πειραματική επεξεργασία, τη χρονική διάρκεια της άσκησης και τη δυνατότητα εφαρμογής απλών στατιστικών αναλύσεων. Μια εισαγωγή εντάσσει τον φοιτητή στις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την κατανόηση της άσκησης, ενώ τα πειραματικά πρωτόκολλα (ορισμένες φορές) είναι συμβολικά. Κρυφή ελπίδα των συγγραφέων είναι η προτροπή των φοιτητών στην προσέγγιση της Ηθολογίας των ζώων, μιας επιστήμης με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. [...]
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-12-1243-4
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χιντήρογλου Χαρίτων είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στον τομέα Ζωολογίας του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών. Το κύριο μέρος της ερευνητικής του δραστηριότητας αφορά την θαλάσσια βιολογία, θαλάσσια οικολογία και ζωογεωγραφία και οικολογία της συμπεριφοράς των ζώων. Διδάσκει στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος βιολογίας, γενική ζωολογία, ηθολογία ζώων και θαλάσσια βιολογία.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-12-1243-4
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο