Product

Αστέρια της ποπ

Product

Αστερίκιος εν Ολυμπία

Αστέρια του πολιτισμού

Κωδικός:
67787
Description: 

Ένα βιογραφικό, δραματικό, ρομαντικό, κοινωνικό, υμνολογικό θεατρικό έργο που γράφτηκε με αγάπη, σεβασμό, ευαισθησία, φαντασία και πάθος και δοξολογεί δυο επώνυμους ωραίους ανθρώπους της πόλεώς μας.

11,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιογραφικό, δραματικό, ρομαντικό, κοινωνικό, υμνολογικό θεατρικό έργο που γράφτηκε με αγάπη, σεβασμό, ευαισθησία, φαντασία και πάθος και δοξολογεί δυο επώνυμους ωραίους ανθρώπους της πόλεώς μας. Τον Γεώργιο Βαφόπουλο και την Αναστασία Βαφοπούλου, ανθρώπους με ευγενικά αισθήματα, ιδανικά και οράματα που προσέφεραν με πάθος και γεναιοδωρία πολιτισμό στη Θεσσαλονίκη μας και τώρα λάμπουν στον ουρανό, και με καμάρι και συγκίνηση λέμε στα παιδιά μας: εκείνα τα αστέρια που ξεχωρίζουν, που λάμπουν στον ουρανό, είναι τα αστέρια της Θεσσαλονίκης, είναι τα δικά μας Αστέρια, είναι τα Αστέρια του Πολιτισμού.
Subtitle: 
Γεώργιος Βαφόπουλος και Αναστασία Βαφοπούλου: Θεατρικό έργο σε τρεις πράξεις
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-239-489-7
Book pages: 
140
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο θεατρικός συγγραφέας και ποιητής Βασίλης Ρωμούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Νομικής του Α.Π.Θ. και τ.ασκ. δικηγόρος. Υπηρέτησε στο Υπουργείο Εσωτερικών (Νομαρχία Κιλκίς) ως προϊστάμενος και στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως διευθυντής διοικήσεως-βιβλιοθηκών και πολιτισμού. Το θεατρικό του έργο "Παύλος Μελάς" παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία από το θίασο Πέτρου Φυσσούν-Τόνιας Καζιάνη στην Ελλάδα, Αμερική και Καναδά. Το θεατρικό του έργο "Ο Γολγοθάς της Κύπρου" παίχτηκε από τη Μακεδονική Σκηνή με μεγάλη επίσης επιτυχία, στη Μακεδονία και τη Θράκη. Είκοσι τέσσερα μονόπρακτα θεατρικά του έργα, σε πολλά από τα οποία έλαβαν μέρος και ηθοποιοί του Κ.Θ.Β.Ε. παίχτηκαν από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, της Αυστραλίας και του Καναδά, σε παραγωγή και ραδιοσκηνοθεσία του συγγραφέα. Έγραψε το θρησκευτικό-ιστορικό θεατρικό έργο "Ο Άγιος Δημήτριος και η Θεσσαλονίκη". Εξέδωσε επίσης και ποιητικές συλλογές.

Subtitle: 
Γεώργιος Βαφόπουλος και Αναστασία Βαφοπούλου: Θεατρικό έργο σε τρεις πράξεις
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-239-489-7
Book pages: 
140
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο