Product

Αστρολογία

Product

Αστρολογία

Αστρολογία

Κωδικός:
63483
Manufacturer: 
Description: 

Το 1900, ο Άλαν Λίο έδωσε τέσσερις θεμελιώδεις διαλέξεις για την εσωτερική αστρολογία, μπροστά στο κοινό της Θεοσοφικής Εταιρείας του Λονδίνου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την εξωτερική και την εσωτερική δομή και χρησιμότητα της τέχνης σε διαφόρους τομείς της ζωής.[...] Εκείνος που ανέλαβε το γιγάντιο έργο να ταξινομήσει, να δοκιμάσει ή να απορρίψει τούτο το υλικό, για χάρη όλων των επερχόμενων γενεών αστρολόγων, ήταν ο Άλαν Λίο και μπορούμε να πούμε πως σε αυτό το έργο περιγράφεται με σαφήνεια η εσωτερική του άποψη για την αστρολογία και ο μακρινός οραματισμός του για τη μελλοντική τη

5,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το 1900, ο Άλαν Λίο έδωσε τέσσερις θεμελιώδεις διαλέξεις για την εσωτερική αστρολογία, μπροστά στο κοινό της Θεοσοφικής Εταιρείας του Λονδίνου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την εξωτερική και την εσωτερική δομή και χρησιμότητα της τέχνης σε διαφόρους τομείς της ζωής.[...] Εκείνος που ανέλαβε το γιγάντιο έργο να ταξινομήσει, να δοκιμάσει ή να απορρίψει τούτο το υλικό, για χάρη όλων των επερχόμενων γενεών αστρολόγων, ήταν ο Άλαν Λίο και μπορούμε να πούμε πως σε αυτό το έργο περιγράφεται με σαφήνεια η εσωτερική του άποψη για την αστρολογία και ο μακρινός οραματισμός του για τη μελλοντική της ανάπτυξη.
Subtitle: 
Εσωτερική και εξωτερική
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-268-036-9
Book pages: 
121
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Alan Leo, ψευδώνυμο του William Frederick Allan, γεννήθηκε στο Γουεστμίνστερ της Αγγλίας το 1860. Σταδιοδρόμησε ως συγγραφέας και εκδότης και θεωρείται ο πατέρας της σύγχρονης αστρολογίας. Το 1915 ίδρυσε την Αστρολογική Στοά της Θεοσοφικής Εταιρίας. Έφυγε από τη ζωή το 1917.
Έργα του: "Astrology for All", "Casting the Horoscope", "How to Judge a Nativity", "The Art of Synthesis", "The Progressed Horoscope", "The Key to your own Νativity", "Esoteric Astrology", "The Complete Dictionary of Astrology".

Subtitle: 
Εσωτερική και εξωτερική
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-268-036-9
Book pages: 
121
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο