Product

Αστρόσαυροι: Απειλή στο βυθό

Product

Αστρόσαυροι: Επιχείρηση εκκόλαψη

Αστρόσαυροι: Αποστολή, Σώστε τους αγώνες!

Κωδικός:
163299
Description: 

Ο Αβγέρης δεν είναι ένας συνηθισμένος δεινόσαυρος - είναι Αστρόσαυρος! Είναι κυβερνήτης του φοβερού διαστημόπλοιου Δ.Υ.Δ. Σαυρόποδο. Αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές και δίνει μάχες εναντίον των κακών - μαζί με το πιστό του πλήρωμα, την Τσίγγη, τον Άργο και τον Ίγγυ!

Μια συμμορία από αχόρταγους σαρκοφάγους άρπαγες έκανε επιδρομή στο Σαυρόποδο και απήγαγε δύο πρωταθλητές. Ο Αβγέρης και το πλήρωμα του σκάφους του τρέχουν να τους σώσουν.
Αλλά κανένας δε φαντάζεται τα πραγματικά σχέδια των αρπάγων.
Θα μπορέσει ο Αβγέρης να δώσει λύση πριν να είναι πολύ αργά;

7,65 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Αβγέρης δεν είναι ένας συνηθισμένος δεινόσαυρος - είναι Αστρόσαυρος! Είναι κυβερνήτης του φοβερού διαστημόπλοιου Δ.Υ.Δ. Σαυρόποδο. Αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές και δίνει μάχες εναντίον των κακών - μαζί με το πιστό του πλήρωμα, την Τσίγγη, τον Άργο και τον Ίγγυ! Μια συμμορία από αχόρταγους σαρκοφάγους άρπαγες έκανε επιδρομή στο Σαυρόποδο και απήγαγε δύο πρωταθλητές. Ο Αβγέρης και το πλήρωμα του σκάφους του τρέχουν να τους σώσουν. Αλλά κανένας δε φαντάζεται τα πραγματικά σχέδια των αρπάγων. Θα μπορέσει ο Αβγέρης να δώσει λύση πριν να είναι πολύ αργά; Σε κάθε βιβλίο υπάρχουν συλλεκτικές κάρτες με τους Αστρόσαυρους, για να φτιάξει κάθε παιδί τη δική του συλλογή.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-16-3173-9
Book pages: 
121
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-16-3173-9
Book pages: 
121
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο