Product

Ασφάλεια δικτύων

Product

Ασφάλεια δικτύων

Ασφάλεια δικτύων

Κωδικός:
95581
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό σας παρέχει τις θεμελιώδεις γνώσεις για τις αρχές και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την προστασία των υπολογιστών και των δικτύων από εισβολείς, ιούς και άλλες απειλές. Αυτά που θα μάθετε εδώ θα σας ωφελήσουν βραχυπρόθεσμα, όταν θα μαθαίνετε και εξασκείτε τις δεξιότητές σας, και μακροπρόθεσμα, όταν θα τις χρησιμοποιείτε. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν τα εξής:
- Γιατί και πώς οι εισβολείς κάνουν αυτά που κάνουν
- Πώς εργάζεται η κρυπτογράφηση και η πιστοποίηση
- Πώς εργάζονται τα firewalls

19,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό σας παρέχει τις θεμελιώδεις γνώσεις για τις αρχές και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την προστασία των υπολογιστών και των δικτύων από εισβολείς, ιούς και άλλες απειλές. Αυτά που θα μάθετε εδώ θα σας ωφελήσουν βραχυπρόθεσμα, όταν θα μαθαίνετε και εξασκείτε τις δεξιότητές σας, και μακροπρόθεσμα, όταν θα τις χρησιμοποιείτε. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν τα εξής: - Γιατί και πώς οι εισβολείς κάνουν αυτά που κάνουν - Πώς εργάζεται η κρυπτογράφηση και η πιστοποίηση - Πώς εργάζονται τα firewalls - Κατανόηση των εικονικών ιδιωτικών δικτύων (VPN) - Κίνδυνοι που παρουσιάζονται κατά την απομακρυσμένη προσπέλαση - Διαμόρφωση προστασίας από ιούς, σκουλήκια και λογισμικό κατασκοπίας - Διασφάλιση υπολογιστών Windows - Διασφάλιση υπολογιστών Unix και Linux - Διασφάλιση διακομιστών Web και e-mail - Ανίχνευση προσπαθειών εισβολής
Subtitle: 
Εισαγωγή στη σύγχρονη τεχνολογία
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-512-462-9
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Matthew Strebe είναι τεχνικός διευθυντής της Connetic, μιας εταιρείας Πληροφορικής, που εξειδικεύεται σε θέματα παρακολούθησης ασφάλειας και διαχείρισης δικτύων. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για πιστοποίηση Windows, ασφάλεια υπολογιστών και δικτύων και για παροχή συμβουλών στο χώρο της πληροφορικής.

Subtitle: 
Εισαγωγή στη σύγχρονη τεχνολογία
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-512-462-9
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο