Product

Ασύρματα δίκτυα υπολογιστών

Product

Ασύρματες επικοινωνίες

Ασύρματες επικοινωνίες

Κωδικός:
107841
Manufacturer: 
Description: 

Το "Ασύρματες επικοινωνίες: Αρχές και πρακτική", είναι το σύγχρονο βιβλίο για την τεχνολογία των ασύρματων επικοινωνιών και τη σχεδίαση συστημάτων. Βασισμένος στην κλασική πρώτη έκδοσή του, ο Theodore S. Rappaport καλύπτει τα βασικά θέματα που επηρεάζουν όλα τα ασύρματα δίκτυα και ανασκοπεί σχεδόν κάθε σημαντικό νέο πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας και κάθε τεχνολογική ανάπτυξη, παρέχοντας ιδιαιτέρως περιεκτική κάλυψη των συστημάτων 3G και των ασύρματων τοπικών δικτύων (WLANs), που θα μεταμορφώσουν τις επικοινωνίες στα επόμενα χρόνια.

49,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Ασύρματες επικοινωνίες: Αρχές και πρακτική", είναι το σύγχρονο βιβλίο για την τεχνολογία των ασύρματων επικοινωνιών και τη σχεδίαση συστημάτων. Βασισμένος στην κλασική πρώτη έκδοσή του, ο Theodore S. Rappaport καλύπτει τα βασικά θέματα που επηρεάζουν όλα τα ασύρματα δίκτυα και ανασκοπεί σχεδόν κάθε σημαντικό νέο πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας και κάθε τεχνολογική ανάπτυξη, παρέχοντας ιδιαιτέρως περιεκτική κάλυψη των συστημάτων 3G και των ασύρματων τοπικών δικτύων (WLANs), που θα μεταμορφώσουν τις επικοινωνίες στα επόμενα χρόνια. Ο Rappaport παρουσιάζει κάθε βασική έννοια με πρακτικά παραδείγματα, επεξηγώντας διεξοδικά και αναλύοντάς την βήμα-βήμα.
Subtitle: 
Αρχές και πρακτική
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-512-467-Χ
Book pages: 
730
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Theodore S. Rappaport κατέχει την έδρα The William & Bettye Nowlin Chair in Electrica\ Engineering στο πανεπιστήµιο του Teχas, Austin και είναι ο συντάκτης της σειράς Communications Engineering & Emerging Technologies της Prentice Hall. Το 1990 ίδρυσε το Mobile & Portable Radio Research Group at Virginia Tech, ένα από τα πρώτα πανεπιστηµιακά, ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράµµατα µε στόχο τις ασύρµατες επικοινωνίες. Ο Rappaport ανέπτυξε δεκάδες εµπορικών προϊόντων που χρησιµοποιούνται σήµερα από τους κατασκευαστές και τους βασικούς φορείς σηµάτων. Δηµιούργησε επίσης βασικά υλικά έρευνας και διδασκαλίας που χρησιµοποιούνται σε σύντοµα µαθήµατα σε επιχειρήσεις και σε πανεπιστηµιακά µαθήµατα στον κόσµο. Η τρέχουσα έρευνά του επικεντρώνεται σε νέες µεθόδους ανάλυσης και ανάπτυξης ασύρµατων ζωνών και την πρόσβάση στο Internet από παντού, στις αφανείς ζώνες συχνοτήτων και στην ανάπτυξη, µοντελοποίηση και πρακτική χρήση των τεχνικών διάδοσης 3-D για τα µελλοντικά ασύρµατα δίκτυα.

Subtitle: 
Αρχές και πρακτική
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-512-467-Χ
Book pages: 
730
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο