Product

Ασύρματες επικοινωνίες

Product

Ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα

Ασύρματες επικοινωνίες

Κωδικός:
160023
Description: 

Στόχος του βιβλίου είναι να παρουσιάσει να σαφήνεια και πληρότητα το θεωρητικό υπόβαθρο και τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις που σχετίζονται με τις ασύρματες επικοινωνίες.

Έχοντας υπόψη την τεχνολογική επανάσταση στις ασύρματες επικοινωνίες που οφείλεται στη ραγδαία ανάπτυξη των ευρυζωνικών ασύρματων δικτύων επικοινωνιών, το παρόν βιβλίο, πέραν των θεμελιωδών γνώσεων των Ασύρματων Επικοινωνιών, εξετάζει ενδελεχώς ένα μεγάλο αριθμό προχωρημένων θεμάτων.

27,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στόχος του βιβλίου είναι να παρουσιάσει να σαφήνεια και πληρότητα το θεωρητικό υπόβαθρο και τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις που σχετίζονται με τις ασύρματες επικοινωνίες. Έχοντας υπόψη την τεχνολογική επανάσταση στις ασύρματες επικοινωνίες που οφείλεται στη ραγδαία ανάπτυξη των ευρυζωνικών ασύρματων δικτύων επικοινωνιών, το παρόν βιβλίο, πέραν των θεμελιωδών γνώσεων των Ασύρματων Επικοινωνιών, εξετάζει ενδελεχώς ένα μεγάλο αριθμό προχωρημένων θεμάτων. [...] Το ευρύτερο αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το βιβλίο είναι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές στο αντικείμενο του ηλεκτρολόγου μηχανικού. Μεγάλο μέρος του περιεχομένου του βιβλίου αποτελεί απαραίτητη γνώση ασύρματης μετάδοσης σημάτων και ψηφιακών επικοινωνιών σε προπτυχιακό επίπεδο. Επίσης, το βιβλίο περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό προχωρημένων θεμάτων, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη σε μεταπτυχιακούς σπουδαστές στα αντικείμενα αυτά. [...] (από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-418-268-4
Book pages: 
408
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-418-268-4
Book pages: 
408
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο