Product

Άτιτλο έργο

Product

Ατλάντα

Ατλάν: η υποβρύχια Ατλαντίδα

Κωδικός:
167058
Description: 

Ατλαντίδα!
Μια λέξη γεμάτη μυστήριο, ενέργεια και δημιουργικότητα. Μια λέξη που ενέπνευσε πολλούς
ανθρώπους διαφόρων επιπέδων και που ακόμα εμπνέει. Ένα όνομα που μόλις το ακούς ξυπνά μέσα σου μνήμες από το παρελθόν και συγκίνηση ψυχής.

Η πολιτεία της Ατλαντίδος βυθίστηκε το 10000 π.Χ. και υπάρχει με όλο τον υποβρύχιο εξοπλισμό της κάτω από τη θάλασσα. Υπάρχουν πολλές αναφορές από διάφορα επίπεδα γνώσεως όμως κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν υπάρχει ή όχι.

12,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ατλαντίδα! Μια λέξη γεμάτη μυστήριο, ενέργεια και δημιουργικότητα. Μια λέξη που ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους διαφόρων επιπέδων και που ακόμα εμπνέει. Ένα όνομα που μόλις το ακούς ξυπνά μέσα σου μνήμες από το παρελθόν και συγκίνηση ψυχής. Η πολιτεία της Ατλαντίδος βυθίστηκε το 10000 π.Χ. και υπάρχει με όλο τον υποβρύχιο εξοπλισμό της κάτω από τη θάλασσα. Υπάρχουν πολλές αναφορές από διάφορα επίπεδα γνώσεως όμως κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν υπάρχει ή όχι. Οι Άτλαντες από τον υποβρύχιο βυθό στέλλουν μήνυμα στην ανθρωπότητα της γης και τους λένε ότι υπάρχουν ζουν και αναπνέουν με τον φυσιολογικό τρόπο. Το επιτελείο της Ατλάν θέλει να δώσει την ύπαρξη της θέσης της και μερική γνώση από την ζωή που επικρατεί υποβρυχίως. Η Ατλαντίδα και η Ατλάν είναι ταυτόσημη. Είναι η ίδια η χαμένη Ατλαντίδα, όμως τώρα που είναι βυθισμένη ονομάζεται Ατλάν, επειδή οι ενέργειες περιφοράς έχουν αλλάξει. θα αναδυθεί η Ατλαντίδα;
Subtitle: 
Διορατική επικοινωνία και προσωπική ξενάγηση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
9963-685-10-2
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Διορατική επικοινωνία και προσωπική ξενάγηση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
9963-685-10-2
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο