Product

Αυθεντική τόλμη

Product

Αυθεντικοί ποιμένες της εκκλησίας

Αυθεντικό Ρέικι

Κωδικός:
71528
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο όρος Reiki, σύμφωνα με τους Κινέζους που το επινόησαν πριν από 4.500 χρόνια, αποδίδει την ευθυγράμμιση της ζωτικής ενέργειας του μέρους (Ki) με το Όλον, το Οικουμενικό (Rei). Η Ακτινοβόλος Τεχνική - Το Αυθεντικό Ρέικι, όρος νομικά κατοχυρωμένος, αποδίδει με σαφήνεια την ιδιαίτερη μέθοδο για τη χρήση της Οικουμενικής Ζωτικής Ενέργειας - Φως και διαφοροποιείται από τα άλλα επονομαζόμενα Ρέικι. Δεν είναι δόγμα ή θρησκεία αλλά μια πλήρης επιστημονική μέθοδος για αυτοθεραπεία, για διατήρηση της υγείας και μιας αίσθησης ευεξίας σε όλα τα επίπεδα: σωματικά, συγκινησιακά, νοητικά και πνευματικά.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο όρος Reiki, σύμφωνα με τους Κινέζους που το επινόησαν πριν από 4.500 χρόνια, αποδίδει την ευθυγράμμιση της ζωτικής ενέργειας του μέρους (Ki) με το Όλον, το Οικουμενικό (Rei). Η Ακτινοβόλος Τεχνική - Το Αυθεντικό Ρέικι, όρος νομικά κατοχυρωμένος, αποδίδει με σαφήνεια την ιδιαίτερη μέθοδο για τη χρήση της Οικουμενικής Ζωτικής Ενέργειας - Φως και διαφοροποιείται από τα άλλα επονομαζόμενα Ρέικι. Δεν είναι δόγμα ή θρησκεία αλλά μια πλήρης επιστημονική μέθοδος για αυτοθεραπεία, για διατήρηση της υγείας και μιας αίσθησης ευεξίας σε όλα τα επίπεδα: σωματικά, συγκινησιακά, νοητικά και πνευματικά. Ένα εξαιρετικό εργαλείο για προσωπική μεταμόρφωση και ανάπτυξη, για εξισορρόπηση της ενέργειας, ανώτερη συνειδητότητα και τελικά για φώτιση. Μια τεχνική που δεν χρειάζεται ειδικές συνθήκες ή εξοπλισμούς, τόσο φυσική όσο η αναπνοή.
Subtitle: 
Ο παράγων "Ρέικι" στην ακτινοβόλο τεχνική
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-244-3
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Barbara Ray αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή της στη μελέτη των Λατινικών και των Αρχαίων Πολιτισμών. Έχει διδακτορικό στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες με ειδίκευση στην Κλασική Λογοτεχνία και στην Ιστορία της Τέχνης. Είναι μέλος του Phi Beta Kappa και της Mensa. Ως υπότροφος Φουλμπράιτ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία. Αφήνοντας μια λαμπρή δωδεκαετή σταδιοδρομία ως εκπαιδευτικός και ως διευθύντρια Πανεπιστημίου, αφιέρωσε τα τελευταία 15 χρόνια κάνοντας διαλέξεις, διδάσκοντας και βοηθώντας σνθρώπους όλων των βαθμίδων της ζωής στην αναζήτησή τους για προσωπική ανάπτυξη, μεταμόρφωση, θεραπεία και ολοκλήρωση, ανώτερη συνειδητότητα, πνευματική αφύπνιση και φώτιση. Έχει γράψει αρκετά βιβλία.

Subtitle: 
Ο παράγων "Ρέικι" στην ακτινοβόλο τεχνική
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-244-3
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο