Product

Αυτή είναι η μαμά μου

Product

Αυτή είναι η μέθοδος για καλή φυσική κατάσταση

Αυτή είναι η μέθοδος Silva

Κωδικός:
46618
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει απλά και κατανοητά τη δυνατότητα να μάθετε πώς η μέθοδος Σίλβα μπορεί να σας βοηθήσει να:
-Λύνετε ευκολότερα τα προβλήματά σας
-Βελτιώσετε την υγεία σας (έλεγχος, στρες, ενίσχυση ανοσοποιητικού)
-Επιτύχετε στην καριέρα σας
-Αναπτύξετε τη μνήμη σας και την ικανότητα για μάθηση
-Απολαύσετε πολλές προσωπικές σχέσεις που θα σας χαρίσουν ικανοποίηση
-Βελτιώσετε τις ικανότητές σας στα σπορ
-Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες (πάχος, αλκοόλ, τσιγάρο, φοβίες)
-Ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει απλά και κατανοητά τη δυνατότητα να μάθετε πώς η μέθοδος Σίλβα μπορεί να σας βοηθήσει να: -Λύνετε ευκολότερα τα προβλήματά σας -Βελτιώσετε την υγεία σας (έλεγχος, στρες, ενίσχυση ανοσοποιητικού) -Επιτύχετε στην καριέρα σας -Αναπτύξετε τη μνήμη σας και την ικανότητα για μάθηση -Απολαύσετε πολλές προσωπικές σχέσεις που θα σας χαρίσουν ικανοποίηση -Βελτιώσετε τις ικανότητές σας στα σπορ -Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες (πάχος, αλκοόλ, τσιγάρο, φοβίες) -Ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη
Subtitle: 
Για την εξέλιξη του νου και τον έλεγχο του στρες: Το επαναστατικό πρόγραμμα που άλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σ' όλο τον κόσμο
Publications Date: 
1992
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγής Μεταξάτος γεννήθηκε στο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, την Κεφαλονιά, όπου τελείωσε το Γυμνάσιο. Στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το 1985 ολοκλήρωσε έναν κύκλο σπουδών (4 χρόνια) στην Ατομική Ψυχολογία. Το 1995 πήρε το διδακτορικό του στον Ψυχοπροσανατολισμό από το Ινστιτούτο Ψυχοπροσανατολισμού, για τις μελέτες του στο E.S.P.
Είναι αναγνωρισμένος Master Hypnotherapist από το National Guild of Hypnotists των ΗΠΑ και εκπαιδεύει υπνωτιστές με τη γνωστή μέθοδο HYPNOVISION.
Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων που έχουν εκδοθεί στα ελληνικά και στα βουλγαρικά.
Από φοιτητής ξεκίνησε τις εκδοτικές του δραστηριότητες και υπήρξε ιδρυτής και μέτοχος δύο μεγάλων εκδοτικών οίκων στην Ελλάδα: Χαρλένικ Ελλάς, Αλκυών).
Από το 1985 παρουσιάζει τη γνωστή μέθοδο SILVA για τον έλεγχο του στρες και την εξέλιξη του νου, την οποία εισήγαγε ακόμη και στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Είναι από τους περισσότερο βραβευμένους παρουσιαστές της Μεθόδου σε όλο τον κόσμο, έχοντας κερδίσει επανειλημμένα το President Cup και το World Cup.
Eίναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ένωσης Τουρισμού Υπαίθρου-Αγροτουρισμού Ιονίου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΑΓΕ), του οποίου είναι αντιπρόεδρος.
Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Βαγενά και έχουν τέσσερα παιδιά.

Subtitle: 
Για την εξέλιξη του νου και τον έλεγχο του στρες: Το επαναστατικό πρόγραμμα που άλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σ' όλο τον κόσμο
Publications Date: 
1992
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο