Product

Αυτοκίνητος κόσμος

Product

Αυτοκόλητα μωσαϊκά για παιδιά

Αυτοκινήτων διαφημίσεις

Κωδικός:
154145
Description: 

[...] Η είσοδος του 20ού αιώνα μας βρίσκει με αυτοκίνητα που κινούνται με βενζίνη, με άτομο και με ηλεκτρικό. Ήδη όμως είναι εμφανής η υπεροχή του βενζινοκινητήρα που σε λίγο θα περιθωριοποιήσει τις άλλες δύο μορφές κινητήρα. Η συνέχεια είναι μέρος της ιστορίας του 20ού αιώνα.

Μετά το 1900 αρχίσει η ραγδαία εξέλιξη του αυτοκινήτου, τόσο στα θέματα κίνησης, όσο και στα μηχανικά φρένα, αλλά και στις ανέσεις που άρχισαν να φλερτάρουν με την ...πολυτέλεια.

9,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Η είσοδος του 20ού αιώνα μας βρίσκει με αυτοκίνητα που κινούνται με βενζίνη, με άτομο και με ηλεκτρικό. Ήδη όμως είναι εμφανής η υπεροχή του βενζινοκινητήρα που σε λίγο θα περιθωριοποιήσει τις άλλες δύο μορφές κινητήρα. Η συνέχεια είναι μέρος της ιστορίας του 20ού αιώνα. Μετά το 1900 αρχίσει η ραγδαία εξέλιξη του αυτοκινήτου, τόσο στα θέματα κίνησης, όσο και στα μηχανικά φρένα, αλλά και στις ανέσεις που άρχισαν να φλερτάρουν με την ...πολυτέλεια. Τα αυτοκίνητα έγιναν επιβατικά και φορτηγά, δημοσίας και ιδιωτικής χρήσεως με μεγάλη ποικιλία χρηστικότητας (κούρσες, λεωφορεία, μεταφοράς υλικών κ.λπ.). Η εξέλιξη φέρνει την εξάπλωση και για να γίνει αυτό χρειάζεται και η σχετική διαφήμιση, η οποία γίνεται ουσιαστική και έντονη από τις αρχές του 20ού αιώνα. Παράλληλα διαφημίζονται και άλλα προϊόντα σχετικά με το αυτοκίνητο, όπως λάδια, ελαστικά, ακόμη και διάφορα αξεσουάρ διακοσμητικά. (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-532-043-6
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-532-043-6
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο