Product

Αφήνω

Product

Άφησέ με να παίξω

Αφήσαμε τον γάμο...

Κωδικός:
165554
Description: 

Ο Σιμόν, η Γκαράνς και η Λόλα, τρία αδέρφια που έχουν μεγαλώσει πια, το σκάνε από έναν οικογενειακό γάμο που προμηνύεται αφόρητος για να πάνε να βρουν τον μικρότερο αδερφό τους Βενσάν, που δουλεύει ως εποχιακός ξεναγός σ' έναν πύργο χαμένο κάπου στη γαλλική εξοχή.

Ξεχνώντας για λίγες ώρες τα παιδιά, τη συζυγική ζωή, το διαζύγιο, τις έγνοιες και τις κοσμικότητες, θα προσφέρουν στον εαυτό τους μια τελευταία, αληθινά ωραία, μέρα της παιδικής ηλικίας κλεμμένη από την ενήλικη ζωή τους.

2,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σιμόν, η Γκαράνς και η Λόλα, τρία αδέρφια που έχουν μεγαλώσει πια, το σκάνε από έναν οικογενειακό γάμο που προμηνύεται αφόρητος για να πάνε να βρουν τον μικρότερο αδερφό τους Βενσάν, που δουλεύει ως εποχιακός ξεναγός σ' έναν πύργο χαμένο κάπου στη γαλλική εξοχή. Ξεχνώντας για λίγες ώρες τα παιδιά, τη συζυγική ζωή, το διαζύγιο, τις έγνοιες και τις κοσμικότητες, θα προσφέρουν στον εαυτό τους μια τελευταία, αληθινά ωραία, μέρα της παιδικής ηλικίας κλεμμένη από την ενήλικη ζωή τους. Ανάλαφρο, τρυφερό, αστείο, το τελευταίο βιβλίο της Άννα Γκαβαλντά είναι ένας φόρος τιμής στην αδελφική αγάπη, στις ανυπόφορες κουνιάδες, στο φτηνό κρασί, στις λιχουδιές, στα βιβλία που αγαπήσαμε... "Μια πνοή δροσερού αέρα! Μέσα σε λίγες σελίδες η Γκαβαλτά μας παρουσιάζει πρόσωπα απλά και οικουμενικά. Οι λέξεις της αγγίζουν τον αναγνώστη με το ελαφρό, άμεσο, αστείο και σεμνό τους ύφος, μεταδίδοντάς του αυτή τη δροσιά, αυτή τη φρεσκάδα..." Critiques Libres
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-16-4055-Χ
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-16-4055-Χ
Book pages: 
136
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο