Product

Αϊνστάιν

Product

Αϊνστάιν

Αϊνστάιν

Κωδικός:
147533
Manufacturer: 
Description: 

Άλμπερτ Αϊνστάιν. Ο κορυφαίος επιστήμονας που με τις ιδιοφυείς ανακαλύψεις του τάραξε τα νερά στο χώρο της φυσικής και άλλαξε το ρου της Ιστορίας, θέτοντας τις βάσεις της σύγχρονης εποχής. Πώς, όμως, λειτουργούσε το μυαλό του; Τι ήταν αυτό που τον καθιστούσε ιδιοφυΐα;

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Άλμπερτ Αϊνστάιν. Ο κορυφαίος επιστήμονας που με τις ιδιοφυείς ανακαλύψεις του τάραξε τα νερά στο χώρο της φυσικής και άλλαξε το ρου της Ιστορίας, θέτοντας τις βάσεις της σύγχρονης εποχής. Πώς, όμως, λειτουργούσε το μυαλό του; Τι ήταν αυτό που τον καθιστούσε ιδιοφυΐα; Βασισμένο στις πρόσφατα δημοσιευμένες προσωπικές επιστολές του Αϊνστάιν, το βιβλίο αυτό διερευνά πώς ένας ευφάνταστος, αυθάδης υπάλληλος ενός γραφείου ευρεσιτεχνίας -ένας εργαζόμενος πατέρας σε ένα δύσκολο γάμο, που αδυνατούσε να εξασφαλίσει μια θέση καθηγητή ή να λάβει ένα διδακτορικό δίπλωμα - κατόρθωσε να διαβάσει τη σκέψη του δημιουργού του σύμπαντος, του κλειδοκράτορα των μυστηρίων του ατόμου και της φύσης. Η επιτυχία του οφείλεται στην αμφισβήτηση της συμβατικής γνώσης και του δέους του απέναντι σε μυστήρια που οι άλλοι θεωρούσαν τετριμμένα. Αυτό τον οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ηθικής και πολιτικής σκέψης βασισμένης στο σεβασμό της ελευθερίας του λόγου, του πνεύματος και του ατόμου, αποδεικνύοντας πως η ελευθερία είναι στενά συνυφασμένη με τη δημιουργικότητα.
Subtitle: 
Η ζωή του και το σύμπαν
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-691-591-3
Book pages: 
646
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Walter Isaacson είναι διευθύνων σύμβουλος του Aspen Institute ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του CNN και αρχισυντάκτης του περιοδικού TIME. Έχει γράψει τα βιβλία "Einstein: His Life and Universe", "Benjamin Franklin: An American Life" και "Kissinger: A Biography". Επίσης, είναι ο συγγραφέας, σε συνεργασία με τον Evan Thomas, του βιβλίου "Wise Men: Six Friends and the World They Made". Ζει με τη σύζυγό του στην Ουάσινγκτον.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα: www.walter-isaacson.com

Subtitle: 
Η ζωή του και το σύμπαν
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-691-591-3
Book pages: 
646
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο