Product

Βάλε τα δυνατά σου Φεν

Product

Βάλε το όνειρο στο ψυγείο...

Βάλε το καλό σου πόδι μπροστά

Κωδικός:
79154
Manufacturer: 
Description: 

Οι άνθρωποι πάντα μας κρίνουν. Είτε βρισκόμαστε σε σύσκεψη, σε ραντεβού, στο σχολείο, είτε απλά μιλάμε στο τηλέφωνο, οι άλλοι σχηματίζουν διαρκώς εντυπώσεις για μας. Και βγάζουν συμπεράσματα από κάποια χαρακτηριστικά μας που δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε, ή που δεν πιστεύαμε ότι θα επηρέαζαν την κρίση των συνανθρώπων μας.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Οι άνθρωποι πάντα μας κρίνουν. Είτε βρισκόμαστε σε σύσκεψη, σε ραντεβού, στο σχολείο, είτε απλά μιλάμε στο τηλέφωνο, οι άλλοι σχηματίζουν διαρκώς εντυπώσεις για μας. Και βγάζουν συμπεράσματα από κάποια χαρακτηριστικά μας που δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε, ή που δεν πιστεύαμε ότι θα επηρέαζαν την κρίση των συνανθρώπων μας. Όταν κατανοήσουμε με ποιον τρόπο σχηματίζονται οι εντυπώσεις, και μάθουμε πώς να καλλιεργούμε και να ενισχύουμε εκείνα τα χαρακτηριστικά μας που προβάλλουν θετικές ιδιότητες -εξαλείφοντας παράλληλα εκείνα που προβάλουν αρνητικές- τότε θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα πανίσχυρο εργαλείο επεξεργασίας της εικόνας μας, αφού θα έχουμε μάθει να "βάζουμε μπροστά το καλό μας πόδι". Το έργο αυτό είναι μια άλλη όψη του πολυδιαβασμένου πρώτου βιβλίου της "Διαβάζοντας τους Ανθρώπους" - Να ερμηνεύουμε το χαρακτήρα τους και να προβλέπουμε τη συμπεριφορά τους. (Εκδόσεις Θυμάρι, 1999, 4η έκδοση).
Subtitle: 
Προβάλλοντας τα προτερήματά μας
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-349-081-4
Book pages: 
507
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Jo - Ellan Dimitrius, Ph.D., συγγραφέας του μπεστ σέλερ "Διαβάζοντας τους Ανθρώπους", είναι κορυφαία Αμερικανίδα Νομική Σύμβουλος Επιλογής Ενόρκων, και ειδική στα θέματα εμφάνισης και συμπεριφοράς. Έχει παραστεί ως δικηγόρος σε περισσότερες από 600 δίκες παρουσία ενόρκων, και προσέφερε νομικές υπηρεσίες σε πολλούς οργανισμούς και εταιρείες. Έχει εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή της Oprah Winfrey, στο Sixty Minutes, στο Today Show και σε άλλες χώρες, ενώ έχει δώσει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο. Ζει στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Subtitle: 
Προβάλλοντας τα προτερήματά μας
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-349-081-4
Book pages: 
507
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο