Product

Βίκινγκ

Product

Βίκινγκ: Ο γιος του Όντιν

Βίκινγκ: Ο γιος του Όντιν

Κωδικός:
106017
Αuthor: 
Description: 

Ένα εντυπωσιακό ιστορικό μυθιστόρημα, που διαδρματίζεται στον αρχαίο κόσμο των Βίκινγκ, έναν κόσμο γεμάτο από υπερφυσικούς χαρακτήρες της νορβηγικής μυθολογίας και σκληρές μάχες.

21,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα εντυπωσιακό ιστορικό μυθιστόρημα, που διαδρματίζεται στον αρχαίο κόσμο των Βίκινγκ, έναν κόσμο γεμάτο από υπερφυσικούς χαρακτήρες της νορβηγικής μυθολογίας και σκληρές μάχες. Το έτος 999, ένα χρόνο πριν την πρώτη χιλιετία, γεννιέται ο Θόργκιλς Λάιφσον, γιος του Λάιφ του Τυχερού και της Θόργκουνα, μιας μυστηριώδους Ιρλανδής ευγενούς, προικισμένης με ενορατικές ικανότητες. Ουσιαστικά σαν ορφανός, ο Θόργκιλς μεγαλώνει στην Ισλανδία και τη Γροιλανδία με διάφορους μέντορες που του διδάσκουν τα Παλαιά ήθη και τον προειδοποιούν για την εισβολή του "Λευκού Χριστού" στη γη των "Παλαιών Θεών". Παιδί ακόμα φτάνει στη Βινλανδία, τον πιο απομακρυσμένο οικισμό προς τα δυτικά, και γίνεται άρτυρας μιας τρομακτικής σφαγής. Στην Ισλανδία εμπλέκεται σε μια αιματηρή διαμάχη ανάμεσα σε δύο εχθρικές οικογένειες και στην Ιρλανδία συλλαμβάνεται αιχμάλωτος στη μάχη και πωλείται ως σκλάβος. Ο Θόργκιλς είναι ένας άνθρωπος χωρίς ρίζες, με πολυμήχανη ευφυΐα και προσαρμοστικότητα, του οποίου η μοίρα ξεπερνά τη φαντασία αυτών που τον περιβάλλουν. Ένας πιστός του Όντιν, τον οποίον τα ταραχώδη γεγονότα της ζωής του θα τον οδηγήσουν στο στόμα του λύκου, στη μάχη, στην αρρώστια, στο ναυάγιο... Βασισμένο στις σάγκα των Βίκινγκ και γεμάτο από υπέροχες φανταστικές ιστορίες και συναρπαστικούς χαρακτήρες, το "Βίκινγκ - Ο γιος του Όντιν" δίνει μια νέα διάσταση στο ιστορικό μυθιστόρημα.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8167-70-1
Book pages: 
421
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τim Severin γεννήθηκε το 1941. Φοίτησε στο Tonbridge School και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει διασχίσει τον Βόρειο Ατλαντικό με δερμάτινο σκάφος ακολουθώντας τα χνάρια του St. Brendan, ταξίδεψε από το Μουσκάτ μέχρι την Κίνα ως καπετάνιος αραβικού ιστιοφόρου και έχει τιμηθεί με το Founders Medal του Royal Geographical Society. Τα πολυάριθμα βιβλία του για την ιστορία της εξερεύνησης έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες. Ζει στο County Cork της Ιρλανδίας. Έχει τιμηθεί με το Βραβείο Ταξιδιωτικού Βιβλίου Thomas Cook, το Βραβείο Καλύτερου Βιβλίου για τη Θάλασσα, το Βραβείο Κρίστοφερ και με το λογοτεχνικό μετάλλιο της Academie de la Marine.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8167-70-1
Book pages: 
421
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο