Product

Βαθιά, άγρια νερά

Product

Βαθιές θεμελιώσεις, αντιστηρίξεις

Βαθιές ανάσες

Κωδικός:
135934
Manufacturer: 
Description: 

Ποιητική συλλογή της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρυσούλας Παπαευαγγέλου, "Βαθιές Ανάσες". Αποκαλύπτοντας με θάρρος και ειλικρίνεια έναν πλούσιο εσωτερικό συναισθηματικό κόσμο γεμάτο νοητικές εικόνες, η ποιήτρια αναπλάθει και μας προσφέρει μια ζωογόνο ατμόσφαιρα.

Οι συνθέσεις της δίνουν την αίσθηση ότι παίρνει βαθιές ανάσες στο μαγευτικό χώρο της ελληνικής φύσης, με κυρίαρχα στοιχεία το εκθαμβωτικό φως του ελληνικού ήλιου και το θαλασσινό αγέρι.

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποιητική συλλογή της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρυσούλας Παπαευαγγέλου, "Βαθιές Ανάσες". Αποκαλύπτοντας με θάρρος και ειλικρίνεια έναν πλούσιο εσωτερικό συναισθηματικό κόσμο γεμάτο νοητικές εικόνες, η ποιήτρια αναπλάθει και μας προσφέρει μια ζωογόνο ατμόσφαιρα. Οι συνθέσεις της δίνουν την αίσθηση ότι παίρνει βαθιές ανάσες στο μαγευτικό χώρο της ελληνικής φύσης, με κυρίαρχα στοιχεία το εκθαμβωτικό φως του ελληνικού ήλιου και το θαλασσινό αγέρι.
Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-426-514-8
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Χρυσούλα Παπαευαγγέλου γεννήθηκε στο Βόλο. Έζησε όμορφα παιδικά χρόνια στον Πτελεό Βόλου, τόπο καταγωγής της, όπου τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Στη συνέχεια φοίτησε στο Γυμνάσιο Θηλέων Βόλου και σπούδασε Ιταλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Έκανε μετεκπαίδευση σε πανεπιστήμια της Ιταλίας. Από το 1976 διδάσκει την Ιταλική Γλώσσα κατ’ αρχάς στο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Ξάνθη και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Βόλο όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες, τη Σταυρένια και την Ακριβή.

Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-426-514-8
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο