Product

Βαμπιρατές: Οι Δαίμονες του ωκεανού

Product

Βαμπιρολογία

Βαμπίρικ

Κωδικός:
135584
Αuthor: 
Description: 

Το Λέπινγκτον είναι μία μικρή, ήσυχη πόλη, όπου τίποτα το ενδιαφέρον δε φαίνεται να συμβαίνει. Κι όμως, κάτω από τους δρόμους της σαλεύουν τρομακτικά όντα. Μια πανάρχαια ανάγκη τα οδηγεί, μια ακόρεστη πείνα τα ενώνει. Είναι μια ανεξέλεγκτη ορδή που λαχταρά να τραφεί. Είναι βρικόλακες. Καραδοκούν στο σκοτάδι, μέσα σε υπόγειες σήραγγες και υπονόμους, μα κάποιες φορές ανεβαίνουν στην επιφάνεια αναζητώντας αίμα. Αιώνες παρέμεναν κρυμμένοι από το βλέμμα της ανθρωπότητας. Όσοι είχαν την ατυχία να τους συναντήσουν, έπεσαν θύματα της δολοφονικής τους φύσης.

22,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Λέπινγκτον είναι μία μικρή, ήσυχη πόλη, όπου τίποτα το ενδιαφέρον δε φαίνεται να συμβαίνει. Κι όμως, κάτω από τους δρόμους της σαλεύουν τρομακτικά όντα. Μια πανάρχαια ανάγκη τα οδηγεί, μια ακόρεστη πείνα τα ενώνει. Είναι μια ανεξέλεγκτη ορδή που λαχταρά να τραφεί. Είναι βρικόλακες. Καραδοκούν στο σκοτάδι, μέσα σε υπόγειες σήραγγες και υπονόμους, μα κάποιες φορές ανεβαίνουν στην επιφάνεια αναζητώντας αίμα. Αιώνες παρέμεναν κρυμμένοι από το βλέμμα της ανθρωπότητας. Όσοι είχαν την ατυχία να τους συναντήσουν, έπεσαν θύματα της δολοφονικής τους φύσης. Τώρα, όλη η αλήθεια για την προέλευση και το σκοπό αυτών των μιαρών πλασμάτων πρόκειται να αποκαλυφθεί. Όμως θα την πιστέψει κανείς; Και μήπως είναι ήδη πολύ αργά για κάτι τέτοιο;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8112-16-8
Book pages: 
415
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Simon Clark γεννήθηκε το 1958 στο Ντόνκαστερ της Αγγλίας. Ξεκίνησε να γράφει διηγήματα, και πολλά από αυτά δημοσιεύθηκαν σε αρκετά περιοδικά και ανθολογίες. Το πρώτο του βιβλίο ήταν η συλλογή διηγημάτων "Blood and Grit" και το ακολούθησαν τα μυθιστορήματα "Nailed by the Heart", "Blood Crazy", "Darker" και "King Blood". Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της νέας γενιάς βρετανών συγγραφέων τρόμου, οι ιστορίες του έχουν μεταδοθεί από το BBC Radio 4 και ο ίδιος συνεργάζεται ως κειμενογράφος με το παγκοσμίου φήμης ροκ συγκρότημα U2.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8112-16-8
Book pages: 
415
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο