Product

Βαμπίρ: Από τον Νοσφεράτου στο λυκόφως

Product

Βαμπιρατές: Ο ματοβαμμένος καπετάνιος

Βαμπιρατές: H παλίρροια του τρόμου

Κωδικός:
143536
Αuthor: 
Description: 

Οι Βαμπιρατές επιστρέφουν!
Οι απίστευτες περιπέτειες των διδύμων Γκρέις και Κόνορ Τέμπεστ και των πληρωμάτων του πειρατικού και του βαμπιρατικού πλοίου συνεχίζονται...
Ο Κόνορ Τέμπεστ μπορεί να είναι μόνο δεκατεσσάρων, αλλά η ζωή του πειρατή τού ταιριάζει γάντι. Όμως, είναι διχασμένος στην πίστη του απέναντι στους συντρόφους του και στην αδελφή του.
Η Γκρέις Τέμπεστ δε βρίσκει τη ζωή του πειρατή τόσο ελκυστική.
Δεν μπορεί ν' αποτινάξει το συναίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά στο πλοίο των Βαμπιρατών που εγκατέλειψε. Θα τολμήσει να επιστρέψει εκεί;

21,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι Βαμπιρατές επιστρέφουν! Οι απίστευτες περιπέτειες των διδύμων Γκρέις και Κόνορ Τέμπεστ και των πληρωμάτων του πειρατικού και του βαμπιρατικού πλοίου συνεχίζονται... Ο Κόνορ Τέμπεστ μπορεί να είναι μόνο δεκατεσσάρων, αλλά η ζωή του πειρατή τού ταιριάζει γάντι. Όμως, είναι διχασμένος στην πίστη του απέναντι στους συντρόφους του και στην αδελφή του. Η Γκρέις Τέμπεστ δε βρίσκει τη ζωή του πειρατή τόσο ελκυστική. Δεν μπορεί ν' αποτινάξει το συναίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά στο πλοίο των Βαμπιρατών που εγκατέλειψε. Θα τολμήσει να επιστρέψει εκεί; Σ' αυτό το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Βαμπιρατές", οι θάλασσες είναι πιο άγριες από κάθε άλλη φορά και μια νέα παλίρροια τρόμου σαρώνει τον Κόνορ, την Γκρέις, τους συμμάχους και τους εχθρούς τους.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6868-08-7
Book pages: 
448
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζάστιν Σόμπερ θεωρείται μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, ταλαντούχες και δημιουργικές προσωπικότητες στο χώρο του παιδικού βιβλίου. Ξεκίνησε την καριέρα του ως συγγραφέας/επιμελητής των εκδ. Usborne. Το 1992, εργάστηκε ως ατζέντης της Puffin Books, ενώ το 1996 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Προώθησης Παιδικού Βιβλίου, για λογαριασμό της Random House. Το 1998, ο Τζάστιν έγινε ανεξάρτητος ατζέντης παιδικού βιβλίου, ένας από τους πρώτους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6868-08-7
Book pages: 
448
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο