Product

Βασικά θέματα πληροφορικής

Product

Βασικά θέματα σχολικής παιδαγωγικής και μεθοδολογίας

Βασικά θέματα πνευμονολογίας

Κωδικός:
72727
Description: 

Τα Βασικά Θέματα Πνευμονολογίας καλύπτουν με τρόπο συνοπτικό όλες τις πλευρές της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος.
Με αλφαβητική σειρά παρουσιάζονται η διαφορική διάγνωση των κυρίων αναπνευστικών συμπτωμάτων με βάση το ιστορικό και την κλινική εξέταση του ασθενούς, οι ειδικές διαγνωστικές μέθοδοι και οι ενδείξεις τους και όλα τα συνήθη νοσήματα, αλλά και πνευμονολογικά προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν σε ειδικές καταστάσεις, όπως η κύηση και η ανοσοκαταστολή.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα Βασικά Θέματα Πνευμονολογίας καλύπτουν με τρόπο συνοπτικό όλες τις πλευρές της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος. Με αλφαβητική σειρά παρουσιάζονται η διαφορική διάγνωση των κυρίων αναπνευστικών συμπτωμάτων με βάση το ιστορικό και την κλινική εξέταση του ασθενούς, οι ειδικές διαγνωστικές μέθοδοι και οι ενδείξεις τους και όλα τα συνήθη νοσήματα, αλλά και πνευμονολογικά προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν σε ειδικές καταστάσεις, όπως η κύηση και η ανοσοκαταστολή. Το βιβλίο αποτελεί χρήσιμο βοήθημα για φοιτητές και ειδικευομένους, αλλά και συνοπτικό οδηγό για γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που αντιμετωπίζουν ασθενείς με απαπνευστικά προβλήματα στην καθημερινή κλινική πράξη.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-12-1099-7
Book pages: 
225
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-12-1099-7
Book pages: 
225
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο