Product

Βασικές αρχές του μάρκετινγκ

Product

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι: Αγάπη και έρωτας

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι

Κωδικός:
44507
Αuthor: 
Description: 

Η σειρά διεθνών Μπεστ Σέλλερ της Λίλλιαν Του για την πρακτική του Φενγκ Σούι έχει απλοποιήσει και ξεκαθαρίσει αυτή την αρχαία κινέζικη πρακτική για τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της σε όλο τον κόσμο. Πολλοί έχουν καταφέρει να ενισχύσουν το Φενγκ Σούι τους, επιτυγχάνοντας έτσι τις επιδιώξεις τους και βελτιώνοντας τη ζωή τους ... σε αυτό το τελευταίο βιβλίο της ανταποκρίνεται στις πολυάριθμες αιτήσεις να κάνει το Φενγκ Σούι ακόμη πιο εύκολο στην κατανόηση και την πρακτική.

22,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σειρά διεθνών Μπεστ Σέλλερ της Λίλλιαν Του για την πρακτική του Φενγκ Σούι έχει απλοποιήσει και ξεκαθαρίσει αυτή την αρχαία κινέζικη πρακτική για τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της σε όλο τον κόσμο. Πολλοί έχουν καταφέρει να ενισχύσουν το Φενγκ Σούι τους, επιτυγχάνοντας έτσι τις επιδιώξεις τους και βελτιώνοντας τη ζωή τους ... σε αυτό το τελευταίο βιβλίο της ανταποκρίνεται στις πολυάριθμες αιτήσεις να κάνει το Φενγκ Σούι ακόμη πιο εύκολο στην κατανόηση και την πρακτική. Χωρίς να χάνει την ουσία αυτής της έξοχης επιστήμης και εστιαζόμενο στις βασικές αρχές του Φενγκ Σούι, το βιβλίο της Λίλλιαν Του "Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι" είναι το μόνο που χρειάζεστε για να διατηρήσετε άφθονη την ατέλειωτη ροή του Τσι στο χώρο όπου ζείτε ...
Subtitle: 
Ένας εικονογραφημένος οδηγός
Book ISBN: 
960-430-101-2
Book pages: 
223
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λίλλιαν Του είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κόσμο των επιχειρήσεων πριν γίνει κορυφαία ειδικός στο Φενγκ Σούι. Σήμερα δίνει διαλέξεις σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Subtitle: 
Ένας εικονογραφημένος οδηγός
Book ISBN: 
960-430-101-2
Book pages: 
223
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο