Product

Βασικές θεωρήσεις

Product

Βασικές κατεργασίες μετάλλων

Βασικές ιδέες της ομοιοπαθητικής

Κωδικός:
130335
Manufacturer: 
Description: 

Όλη η ιστορία της ομοιοπαθητικής από τον σπουδαίο του είδους Γεώργιο Βυθούλκα, από τον Ιπποκράτη έως σήμερα που την ιστορία της τελειοποίησε ο γερμανός Σ. Χάνεμαν. Τα περιεχόμενα, από μόνα τους, μιλούν για το παρόν βιβλίο.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλη η ιστορία της ομοιοπαθητικής από τον σπουδαίο του είδους Γεώργιο Βυθούλκα, από τον Ιπποκράτη έως σήμερα που την ιστορία της τελειοποίησε ο γερμανός Σ. Χάνεμαν. Τα περιεχόμενα, από μόνα τους, μιλούν για το παρόν βιβλίο. Περιεχόμενα: "Eισαγωγή του Γεώργιου Bυθούλκα", "Oμοιοπαθητική", "Oρισμός υγείας", "Mέτρο υγείας", "H προδιάθεση για ασθένειες", "Παθολογία", "Aνεύρεση φαρμάκου", "Bία και σεξουαλικές διαταραχές", "Προληπτική ιατρική", "Σημαντικές ερωτήσεις-απαντήσεις", "Θεραπευμένες περιπτώσεις με κλασική ομοιοπαθητική" και "Eυθανασία". Ότι αφορά την υγεία μας, είναι θεϊκό. Χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να πράξουμε τίποτα. Το βιβλίο αυτό είναι ένας θησαυρός της υγείας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7827-82-1
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
17χ10
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Βυθούλκας είναι επίτιμος Καθηγητής της Ιατρικής Ακαδημίας της Μόσχας (Academy of Medical Sciences), Καθηγητής στην Ιατρική Ακαδημία του Κιέβου και Συνεργάτης Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή των Βάσκων στην Ισπανία (2001-2004). Το 1996 βραβεύθηκε με το Right Livelihood Award (γνωστό και ως Alternative Nobel Prize, www.rightlivelihood.org) για την προσφορά του στον τομέα της ομοιοπαθητικής. Το 2000 βραβεύθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο της Ουγγρικής Δημοκρατίας, από τον Πρόεδρο της χώρας, για το έργο του στην ομοιοπαθητική επιστήμη. To 1995 ίδρυσε στην Αλόννησο τη Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής (www.vithoulkas.com), της οποίας είναι διευθυντής. Με τη διδασκαλία του στην Ακαδημία αποτυπώνει τη σαραντάχρονη εμπειρία του στην ομοιοπαθητική και αναλύει τη θεωρία του για τα επίπεδα υγείας. Κάθε χρόνο, τους θερινούς μήνες, εκπαιδεύονται εκεί γιατροί από διάφορες χώρες, όπως Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Νορβηγία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ρωσία, Αμερική, Καναδάς, Αυστρία, Ιαπωνία, Ινδίες, Μεξικό, Βραζιλία και φυσικά Έλληνες γιατροί. Στην εγκυκλοπαίδεια «Πάπυρος - Λαρούς - Μπριτάνικα», σε ένα τρίστηλο άρθρο, αναφέρεται ως «κορυφαίος ομοιοπαθητικός, από τους διασημότερους αναμορφωτές της ομοιοπαθητικής κατά τον εικοστό αιώνα, αυτός που πρόσθεσε νέα δυναμική στη θεραπευτική της ομοιοπαθητικής πάνω σε επιστημονικές βάσεις». Το έργο του επίσης αναφέρεται στο «Who is Who in the World» (18th edition, p.2.293).
Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και βιβλίων. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 22 γλώσσες

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7827-82-1
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
17χ10
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο