Product

Βάσκανος οφθαλμός

Product

Βάσος Καπάνταης

Βασκωνία

Κωδικός:
80314
Manufacturer: 
Description: 

"Είμαστε ένας λαός με δική του ταυτότητα. Έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε για το εσωτερικό πλαίσιο των σχέσεων που θέλουμε να υπάρχουν μεταξύ των εδαφών και των κοινοτήτων του Βασκικού Λαού που εντοπίζονται εντός του ισπανικού κράτους και επιθυμούμε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τα βασκικά εδάφη της Βόρειας Χώρας, που εντοπίζονται εντός του γαλλικού κράτους..."
(Χουάν Χοσέ Ιμπαρρέτσε Μαρκουάρτου, πρόεδρος της Κυβέρνησης της Αυτόνομης Βασκικής Κοινότητας)

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Είμαστε ένας λαός με δική του ταυτότητα. Έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε για το εσωτερικό πλαίσιο των σχέσεων που θέλουμε να υπάρχουν μεταξύ των εδαφών και των κοινοτήτων του Βασκικού Λαού που εντοπίζονται εντός του ισπανικού κράτους και επιθυμούμε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τα βασκικά εδάφη της Βόρειας Χώρας, που εντοπίζονται εντός του γαλλικού κράτους..." (Χουάν Χοσέ Ιμπαρρέτσε Μαρκουάρτου, πρόεδρος της Κυβέρνησης της Αυτόνομης Βασκικής Κοινότητας)
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7812-14-Χ
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αθανάσιος Τσακνάκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στα 1971. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής, με ειδίκευση στην Απόκρυφη Χριστιανική Γραμματεία και του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει σπουδάσει Παλαιογραφολογία, Πληροφορική και ξένες γλώσσες (Ιταλική, Αγγλική, Γαλλική, Βασκική, Καταλανική, Ισπανική και Πορτογαλική) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αγγλία, Ιταλία, Βασκωνία, Ισπανία).
Διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Διεθνοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας (Θεσσαλονίκη) και στα 25 χρόνια του τιμήθηκε με το αξίωμα του Τακτικού Μέλους της Ελληνικής Ακαδημίας της Βασκωνίας (Βιλβάο, Χώρα των Βάσκων) από τον ίδιο τον ιδρυτή της, Φεδερίκο Κάρλος Κρούτβιγκ Σαγρέδο. Είναι διαιτητής πετοσφαίρισης και μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού "Ενδοχώρα".
Η μέχρι σήμερα δημοσιευμένη επιστημονική αρθρογραφία του περιλαμβάνει κείμενα θεολογικού, ιστορικού και γλωσσολογικού περιεχομένου.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7812-14-Χ
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο