Product

Βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού

Product

Βιολογική κτηνοτροφία

Βιολογική κτηνοτροφία

Κωδικός:
108734
Description: 

Η ανάπτυξη της βιολογικής κτηνοτροφίας επισημοποιείται με την πρόσφατη δημοσίευση του σχετικού κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το βιβλίο "Βιολογική Κτηνοτροφία" δίνει όλα τα στοιχεία που τη συγκροτούν, τους κανόνες που τη χαρακτηρίζουν, τις πρακτικές που ακολουθεί και τις ευκαιρίες που δημιουργεί.
Είναι γραμμένο από δύο βαθείς γνώστες του θέματος και θα είναι χρήσιμο σε όλους τους ενδιαφερόμενους -στους τεχνικούς, στους γεωργοκτηνοτρόφους αλλά και στους καταναλωτές.
Στο βιβλίο περιέχονται:
- Τα παραγωγικά συστήματα.
- Οι εγχώριες φυλές ζώων.

14,98 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ανάπτυξη της βιολογικής κτηνοτροφίας επισημοποιείται με την πρόσφατη δημοσίευση του σχετικού κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το βιβλίο "Βιολογική Κτηνοτροφία" δίνει όλα τα στοιχεία που τη συγκροτούν, τους κανόνες που τη χαρακτηρίζουν, τις πρακτικές που ακολουθεί και τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Είναι γραμμένο από δύο βαθείς γνώστες του θέματος και θα είναι χρήσιμο σε όλους τους ενδιαφερόμενους -στους τεχνικούς, στους γεωργοκτηνοτρόφους αλλά και στους καταναλωτές. Στο βιβλίο περιέχονται: - Τα παραγωγικά συστήματα. - Οι εγχώριες φυλές ζώων. - Η διαδικασία παραγωγής βιολογικών προϊόντων: προέλευση των ζώων, διατροφή, υγιεινή, χειρισμοί, σταβλισμός, κτηνοτροφικά απόβλητα. - Αγορά, έλεγχοι και πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων. - Βιολογική μελισσοκομία.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7667-14-Χ
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Παντελής Ζωιόπουλος γεννήθηκε το 1945 στου Ζωγράφου Αττικής. Σπούδασε τη Γεωπονία στην Αθήνα και πήρε διδακτορικό στο Aberdeen Σκωτίας. Σήμερα διδάσκει τη Ζωοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει μεγάλη εμπειρία στα Κοινοτικά θέματα και προήδρευσε κατ' επανάληψη της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες για την έκδοση νομοθεσίας στον τομέα του. Προσκλήθηκε να δώσει ομιλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκλαϊκεύοντας τις αιτίες των σύγχρονων διατροφικών κρίσεων. Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, επιφυλλίδες στον κυριακάτικο Τύπο και τΙς συλλογές αγροτικών και διατροφικών δοκιμίων "Το ψωμί και το αλάτι" και "Η σόγια και το ψαρόλαδο" αντίστοιχα.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7667-14-Χ
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο